LuLuanTa Üye Yukledim android l uyguluma sonlandirici gelmis bide xposed gravity box indirip kernel attim knock knock oldu valla
Yukledim android l uyguluma sonlandirici gelmis bide xposed gravity box indirip kernel attim knock knock oldu valla
Invoke Üye Konu Sahibi Az sonra. Gapps yükleyeyim de ss atarım. Şöyle yapmışlar: Seçenek var, istersen iptal edebiliyorsun. Hoş olmuş ama şarjı nasıl etkiler ne kadar stabildir göreceğiz. Zaten daha ilk sürüm, iyi olacaktır. Olmadı ayarlardan iptal ederiz.
Az sonra. Gapps yükleyeyim de ss atarım. Şöyle yapmışlar: Seçenek var, istersen iptal edebiliyorsun. Hoş olmuş ama şarjı nasıl etkiler ne kadar stabildir göreceğiz. Zaten daha ilk sürüm, iyi olacaktır. Olmadı ayarlardan iptal ederiz.
Invoke Üye Konu Sahibi Aynen, geçişleri zorluyor. ART ile denemek lazım aslında ama walkman art ile çalışmıyor. Biraz dursun bakalım... Kapatırım, herhalde. Yeni sürümlerle güzel olacaktır.
Aynen, geçişleri zorluyor. ART ile denemek lazım aslında ama walkman art ile çalışmıyor. Biraz dursun bakalım... Kapatırım, herhalde. Yeni sürümlerle güzel olacaktır.
mr.bell Üye Bende bildirim gelince alt barda çıkacak falan zannettim ya Öyle bir şey olsa küçük bir pencere gelse falan
Bende bildirim gelince alt barda çıkacak falan zannettim ya Öyle bir şey olsa küçük bir pencere gelse falan