sezaruyanik
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi türlü çözemiyicem bu erkeklerdeki kızlardan utanmayı ne var yani onlarda insan erkeklerde insan kızlarda sadece git ve nasıl davranıyorsan onlarada davran (küfür etme tabi) boşu boşuna sıkmayın kendinizi bide sanırım genç yaştasınız veya genç yaştayken karşı cins ile pek muhabbetiniz olmadı doğru mu ?
Genciz,pek de iletisim kurmadik bu zamana kadar maalesef.Hani biz de soyle bir anlayis vardir.''Oooo kizlarla takiliyor,oglana bak'' hesabi.Hep erkeklerle iciceydik
geç değil istersen en başta tek başına buluşma yanında bir arkadaşınla git utandığın an arkadaşınla muhabbete geç bu arada bu arkadaşlar konu değiştirmeyede çok yarıyorHani bilmiyorum,oz guven eksikligi de yasiyorum.Nasil derseniz,bir kere rahatca gulemiyorum dislerim yuzunden.Ki gercekten dunyada gulmekten guldurmekten en cok zevk alan insanlardanim.
- - - Eklendi - - -
18'e giricem
geç değil istersen en başta tek başına buluşma yanında bir arkadaşınla git utandığın an arkadaşınla muhabbete geç bu arada bu arkadaşlar konu değiştirmeyede çok yarıyor
ya kardeş görünüş bi yere kadar etkili ama eğer kendine güvenemezsen sadece kız konusunda değil diğer konulardada kaybedersin ben o kdar yakışıklı biri değilim ama kişiliğim ve davranışlarım iş ve sosyal hayatımda bana fazlası ile yetiyor görünüşüne takılma kendine güven ve kendini tanıyarak ilişki kurmaya çalış kaçarak değil
Kisilik olarak gercekten takdir ediliyorum orda bir sikinti yok:Fakat kizlarda bu kadar rahat olamiyorum.Sanirim onlarla empati kuramiyorum
Bilmiyorum,sanirim fiziksel kusurlarim icin 2-3 sene gerekiyor.Baska turlu o oz guveni kendimde bulamaz gibiyim
- - - Eklendi - - -
He bu arada kizlarin kendi aralarindaki arkadasliklarin cogunu samimi bulmuyorum erkeklerde oldugu gibi.Ne bileyim bir erkek asla kankasina suratina kusrunu oyle abartili sekilde degil,esprili bir sekilde belirtir
bırak fiziği bir yana oda önemli ama çok kötü olmadıkça bir sorun yok güven kendine bu arada erkekler direk suratına söylemiyorsa onlarlada arkadaşlık etme bence mesela benim arkadaşlarım özellikle samimiler ne düşünürlerse suratıma karşı söylerlerbiz açık sözlüyüz aynı şekilde kız arkadaşlarımda öyle (sadece arkadaş olanlar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?