Bak kardeşim orada "boş yere" ibaresini es geçtin sanırım. Dinimizde öyledir. Evleneceğin bayanla bile 3 kere görüşme izni var yanında velin olarak. Tabi sen simdi ilericisindir. Bunlar demogoji dersin. ByKatre gerici dersin. Dersin de dersin. Bir erkekte bayan gibi düşünebilir. Sen canını sıkma. Soyutlayamazsın. O bir bayandır ve değerlidir. Islam kimseyi toplumdan uzaklaştırmaz. Ki cennet gibi ebedi bir alem bile bir bayanın, annelerin ayakları altına serilmiş.
Simdi bir zaten kendi kültürümüzü terk ettiğimizden batılılaşmak için bunlar normal geldi. Bir bayanın elini tutmak normal hale gelebildi mesela. Ah bayanlar ne kadarda taklitçiler. Batı özentileri... Bir insana o güzellik millete sergilensin diye verilmemiş. Kocası için verilmiş ama ne kadarda yanlış anlaşıldı.
Kendi kendinize ilginç hitaplarda bulunup sanki bunları ben söyleyecekmişim gibi aktarmazssanız daha iyi olur. Ne ben kendimi ilerici olarak anmaya ne de sizi gerici olarak gösterme niyetiyle mesaj attım buraya.
İlahi kaynaklarda nişandan önce nasıl ve kaç gere görüşüleceğine dair bi sınır yok. O soyutlama kısmına gelirsek kişiden kişiye değişir. Sonuçta televizyonun kadının omzunu bile sansürlediği bi devirde yaşıyoruz. Bu kafada olan biri için el ele tutuşmak çok fantastik bir şeydir siz de hak verirsiniz bana

Bi insanın elini tutmanın ne anormalliği olabilir ki? Küçükken annemin babamın elini tutardım çünkü bana güven verirlerdi. İnsan sevdiği, güvendiği kişinin elini tutar, koluna girip öyle yürür. Bunları yaptığı için taklitçi, özenti diye yaftaladığınız kişiler arkadaşlarım, dostlarım oluyor. Geri alırsanız sevinirim, çirkinleşmeye gerek yok öyle değil mi?