Kızlarla Aram İyi Değil

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Şöyle düşün o güzellikler bile wc ye gidiyo iğrençler işte bir fark yok kız olmasıyla niye hyecan yapıyon onlarda tekken ev ortamında senin gibiler neyse işte no panic yes baby :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ByKatre

ByKatre

Üye
Bak kardeşim orada "boş yere" ibaresini es geçtin sanırım. Dinimizde öyledir. Evleneceğin bayanla bile 3 kere görüşme izni var yanında velin olarak. Tabi sen simdi ilericisindir. Bunlar demogoji dersin. ByKatre gerici dersin. Dersin de dersin. Bir erkekte bayan gibi düşünebilir. Sen canını sıkma. Soyutlayamazsın. O bir bayandır ve değerlidir. Islam kimseyi toplumdan uzaklaştırmaz. Ki cennet gibi ebedi bir alem bile bir bayanın, annelerin ayakları altına serilmiş.
Simdi bir zaten kendi kültürümüzü terk ettiğimizden batılılaşmak için bunlar normal geldi. Bir bayanın elini tutmak normal hale gelebildi mesela. Ah bayanlar ne kadarda taklitçiler. Batı özentileri... Bir insana o güzellik millete sergilensin diye verilmemiş. Kocası için verilmiş ama ne kadarda yanlış anlaşıldı.
Neyse böyle bir forumda anlatamayacağım kadar uzun ve derin mevzular.

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Bak kardeşim orada "boş yere" ibaresini es geçtin sanırım. Dinimizde öyledir. Evleneceğin bayanla bile 3 kere görüşme izni var yanında velin olarak. Tabi sen simdi ilericisindir. Bunlar demogoji dersin. ByKatre gerici dersin. Dersin de dersin. Bir erkekte bayan gibi düşünebilir. Sen canını sıkma. Soyutlayamazsın. O bir bayandır ve değerlidir. Islam kimseyi toplumdan uzaklaştırmaz. Ki cennet gibi ebedi bir alem bile bir bayanın, annelerin ayakları altına serilmiş.
Simdi bir zaten kendi kültürümüzü terk ettiğimizden batılılaşmak için bunlar normal geldi. Bir bayanın elini tutmak normal hale gelebildi mesela. Ah bayanlar ne kadarda taklitçiler. Batı özentileri... Bir insana o güzellik millete sergilensin diye verilmemiş. Kocası için verilmiş ama ne kadarda yanlış anlaşıldı.
Neyse böyle bir forumda anlatamayacağım kadar uzun ve derin mevzular.
Aynen kardeşim.Herşeyi normalmiş gibi göre göre bu hallere geldik maalesef...

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl ve ByKatre
Mert

Mert

Üye
Kendi kendinize ilginç hitaplarda bulunup sanki bunları ben söyleyecekmişim gibi aktarmazssanız daha iyi olur. Ne ben kendimi ilerici olarak anmaya ne de sizi gerici olarak gösterme niyetiyle mesaj attım buraya.
İlahi kaynaklarda nişandan önce nasıl ve kaç gere görüşüleceğine dair bi sınır yok. O soyutlama kısmına gelirsek kişiden kişiye değişir. Sonuçta televizyonun kadının omzunu bile sansürlediği bi devirde yaşıyoruz. Bu kafada olan biri için el ele tutuşmak çok fantastik bir şeydir siz de hak verirsiniz bana :D Bi insanın elini tutmanın ne anormalliği olabilir ki? Küçükken annemin babamın elini tutardım çünkü bana güven verirlerdi. İnsan sevdiği, güvendiği kişinin elini tutar, koluna girip öyle yürür. Bunları yaptığı için taklitçi, özenti diye yaftaladığınız kişiler arkadaşlarım, dostlarım oluyor. Geri alırsanız sevinirim, çirkinleşmeye gerek yok öyle değil mi?

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
ByKatre

ByKatre

Üye
İşte bende bunu kastetmiştim. Siz modern(!)siniz ya. O yüzden. Elini tutmanız sizin ve bayanın acısından yararlı bir iş değil. Dediğim gibi şu an burada anlatamayacağım kadar bilgi ve emek gerektiren konular. Biraz sizi siz yapan değerleri araştırın lütfen. Keyifli Forumlar.
"Sizden birinizin başına iğne ile dürtülmesi, kendisi için
helâl olmayan bir kadına dokunmaktan daha hayırlıdır." (Taberâni , Mucemu’l Kebir, 20 / 212)

Mert

Mert

Üye
İşte bende bunu kastetmiştim. Siz modern(!)siniz ya. O yüzden. Elini tutmanız sizin ve bayanın acısından yararlı bir iş değil. Dediğim gibi şu an burada anlatamayacağım kadar bilgi ve emek gerektiren konular. Biraz sizi siz yapan değerleri araştırın lütfen. Keyifli Forumlar.
"Sizden birinizin başına iğne ile dürtülmesi, kendisi için
helâl olmayan bir kadına dokunmaktan daha hayırlıdır." (Taberâni , Mucemu’l Kebir, 20 / 212)
Mesajımı alıntı yaparsanız daha çabuk görüp cevap yazabilirim.
Önceki mesajımda da belirttim bu hassasiyetimi ama siz pek dikkat etmiyorsunuz. Birebir tartıştığım kişiye ne sıfatlar uydururum ne de onun bana sıfatlar biçmesine izin veririm, şurda bi anlaşalım. Forumun amacı karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak zaten. Siz anlattınız da biz mi dinlemedik? Beni ben yapan değerlerim insan olmaktan geçiyor. Yardıma ihtiyacı olana yardım ederim, sevdiğim insana sarılırım, haksızlık yapanın karşsında dururum ama bunları herhangi bir dinin veya ideolojinin etkisinde yapmam, kendime saygı duyduğum için yaparım.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
Sizinle daha sonra konuşalım Facebook vs. Daha faydalı olur inşallah :)

mimaran

mimaran

Üye
Ilginç bir dialog olmuş ama insanlara birbirleriyle konuşmaması konusunda telkinde bulunmak ne kadar mantıklı zaten konuşma konusunda beceriksiz milletiz mazallah sonra kimse kimseyle konuşmaz iyice küser milletimiz birbirine kötü olan toplumsal durumumuz daha kötü hale gelir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sende asosyellik seziyorum. :ehe Heyecanlanacak birşey yok evlenme teklifi etmiyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle