'Kızların ,benim kredi kartım!'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
'Kızların ,benim kredi kartım!'
'Kızların benim kredi kartım!'



11:55 | 14 Şubat 2011


Mehmet BULUT / GAZİANTEP, (DHA)
'te fuhuş yaptığı ileri sürülen kızları 30 yaşındaki Sevgi Dilsiz ve 28 yaşındaki Ayşe Kılınç ile onları pazarladığını öne sürdüğü 26 yaşındaki Mehmet Orçun Taşdemir'i öldürmekten tutuklu yargılanan 58 yaşındaki Mehmet Kılınç, "Kızlarımı uyuşturucuya alıştırıp sattı. Ona artık kızlarımı bırakmasını söyledim. Bana, 'Onlar benim kredi kartlarım. Geçimim onlara bağlı, gerekirse karını da götürürüm' deyince üçünü de öldürdüm" dedi.

İncilikaya Mahallesi 85 sokak 18 numaralı evde 18 Kasım 2010'da meydana gelen olayda, sepetli motosikletiyle sebze taşımacılığı ve satışı yapan 3 çocuk babası Mehmet Kılınç, eşinden boşandıktan sonra bir yıla yakın zamandır Mehmet Orçun Taşdemir'le birlikte yaşayan kızı Sevgi Dilsiz ile ablasının evinde kalan diğer kızı Ayşe Kılınç'ı konuşmak üzere evine çağırdı. Mehmet Kılınç görüşmede "Durumunuz benim içimi acıtıyor. Bırakın bu kirli işleri. Yanıma dönün" dedi. Mehmet Orçun Taşdemir babanın bu sözleri üzerine, Sevgi Dilsiz ve Ayşe Kılınç'a 'Kalkın gidiyoruz'" dedi. Ancak, Mehmet Kılınç'ın kızlarının gitmesine izin vermeyeceğini söylemesi üzerine kavga çıktı.

TABANCASINI ELİNDEN ALIP ÜÇÜNÜ DE ÖLDÜRDÜ İddiaya göre Mehmet Taşdemir, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak tehditle 2 kızkardeşi dışarı çıkarmaya çalışırken, araya giren anneleri 58 yaşındaki Bedriye Kılınç'ı kurşunladı. Yaralanan anne yere yığılırken, yaşanan arbede sırasında Mehmet Orçun Taşdemir'in elindeki tabancayı alan Mehmet Kılınç, ateş ederek onu ve iki kızını öldürdü. Olayda yaralanan anne, oğlu 24 yaşındaki Hasan Kılınç tarafından otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı ve sağlığına kavuştu.

HAKİMDEN SOL EL KONTROLÜ Olayla ilgili tutuklanan Mehmet Kılınç ve oğlu Hasan Kılınç, 'Kasten adam öldürmek' suçunmdan Gaziantep 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı. Mahkeme Başkanı , 'ndan sol elinin üstünde barut artığı olduğu belirtilen zanlı Hasan Kılınç'ın solak olup olmadığını anlamak amacıyla mübaşire kağıt verdirip, yazı yazdırdı. Yazıyı sağ elle yazan Hasan Kılınç, "Ben tartışmaya tanık olmamak için mutfağa gitmiştim. O sırada silah sesi duyup, içeri girdim. Babam silahı ölen Mehmet'e doğrultmuştu. Elinden tutarak engellemeye çalıştım ama ateş etti. Ben yaralı annemi hastaneye götürdüm. Sol elimdeki barut izleri annemin yarası ya da babamı engellemeye çalışırken bulaşmış olabilir" dedi.

'KIZLARIMI BATAKTAN KURTARMAK İSTEDİM' Sanık baba Mehmet Kılınç ise, kızlarını bataktan kurtarmaya çalıştığını belirterek şunları anlattı: "Mehmet Orçun Taşdemir'e artık kızlarımı bırakmasını söyledim. Hatta elini öptüm. Bana, 'Bırakamam. Onlar benim sermayem, kredi kartlarım. Hatta karını bile götürürüm' dedi. Bu sırada eşim Bedriye üzerine atladı. O da tabancayla eşimi vurdu. Ben de elimdeki bıçağı meyvenin üzerinde bırakarak üstüne atlayıp tabancayı elinden aldım ve ateş ettim. Kızlarım ile Mehmet'i nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum." Hasan Kılınç'ı cinayete karıştığı yolunda kesin deliller bulunmadığı için tahliye eden mahkeme heyeti, olay yerinde keşif yapılmasını kararlaştırıp, duruşmayı erteledi.:off:


--------------- Ekleme ---------------

Acınacak hale geldik.
 


buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
şer.fs.z yaa
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
:off:
 

Starsley

:hmmm
 
kol@j

kol@j

Üye
insan kendini isterse bu kadar yapabiliyor...
burada sadece suçlu pazarlamacı değil...
onlara talep eden müşteriler..
onların suçu da az değil...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt