Kızlara rezil olduğunuz anlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
Yaz tatili bitmiş ve okuluna büyük bir heyecanla gelen genç, kız arkadaşlarıyla yaz hakkında konuşmaktadır:
kız arkadaşlarından birinin "eee sen ne yaptın bakalım tatilde?" sorusuna genç arkadaşımız orta seviye ses tonuyla ve mutlu bi şekilde "hiiiç" diyeceğine dudaklarının kapalı olduğunu fark edemeyip ağzından "h" harfi yerine "p" harfinin çıkması, o acımasız "*iiiiiç" kelimesinin ağzından çıkması ve sınıfın bir anlığına sessizliğe boğulması, sınıf için bi anlıktı lakin o gencin ağzını bıçak açmayacağı bir gündü...
Not: O gencin ben olduğumu söyleyip de daha da rezil olmak istemem tabi, anladınız di mi değerli forumdaşlarım? ... :islik

Herbiden dediğin gibi oluyor :d:

__xXx__

__xXx__

Üye
bir kıza karşı şu şekilde bir rezilligim var
şimdi ben güreşle uğraştım bi kaçyıl fiziksel olarak da yeterince güçlü olayım diye neredeyse 5 yıldır body çalışıyorum boyum uzun sayılır iriyim de haliyle ağır biriyim (şu an 117-118 kilo civarıyım olay olduğu zaman 115 kiloydum) geçtiğimiz şubat ayında bir arkadaşımı ziyaret için sivasa gittim hava aşırı soğuk ve karliydi yerlerde buz yokuş aşağı inen bir kız tam karşımda kaydı düştü ayaklarıma çarpınca ben de kaydim üstüne düştüm ayağı kalktığımda kız bana demez mi ayı mısın sen kemiklerimi kiracaktin az ye azıcık o günden beri buzda yürümemeye çalışıyorum

cukuleaks

Üye
Hiç bir zaman kızlara rezil olmadım. Kendi arkadaşlarımada olmadım. Ama çok rezil ettiğim oldu :D

Bir gün bir arkadaş okuldayken yukarı çıkıyordu tabi yanında belalı tayfasıyla beraber. Bende aşağıya iniyorum kafamdada şapka var (Kışın geçiyor olay). Diyalog şöyle:
Çocuk:Hişt ismail kafandaki şapkanın erkek için olanı varmı :DDDDD Zaaaaaaa(yanındaki çocuklar gülmekten geberiyor)
Ben: Noldu kocanamı alcan ? (Kapakanzi iş bitenzi :D)

Çocuk varya o gün öyle bir rezil olduki yanındaki arkadaşları ''AAAAAAAAAA ömeeeeeeer rezil oldun lan soktu lafı ismail wihughuhuhuhuwuww a:ADSads:AD: ahahahahah'' diye kahkaalara boğuldu. Yanımda benle birlikte aşa inen bi kız vardı gülme krizine girdi :D Havamıda atmış oldum ama gerçekten çok fena laf soktum o gün yaw bide o çocuk herkese diklenen kabadayı bi çocuktu o yüzden çok fena rezi oldu :D :D :kop2:

codblackops2

codblackops2

Üye
bir kıza karşı şu şekilde bir rezilligim var
şimdi ben güreşle uğraştım bi kaçyıl fiziksel olarak da yeterince güçlü olayım diye neredeyse 5 yıldır body çalışıyorum boyum uzun sayılır iriyim de haliyle ağır biriyim (şu an 117-118 kilo civarıyım olay olduğu zaman 115 kiloydum) geçtiğimiz şubat ayında bir arkadaşımı ziyaret için sivasa gittim hava aşırı soğuk ve karliydi yerlerde buz yokuş aşağı inen bir kız tam karşımda kaydı düştü ayaklarıma çarpınca ben de kaydim üstüne düştüm ayağı kalktığımda kız bana demez mi ayı mısın sen kemiklerimi kiracaktin az ye azıcık o günden beri buzda yürümemeye çalışıyorum

:ehe :oha:

- - - Eklendi - - -

Hiç bir zaman kızlara rezil olmadım. Kendi arkadaşlarımada olmadım. Ama çok rezil ettiğim oldu :D

Bir gün bir arkadaş okuldayken yukarı çıkıyordu tabi yanında belalı tayfasıyla beraber. Bende aşağıya iniyorum kafamdada şapka var (Kışın geçiyor olay). Diyalog şöyle:
Çocuk:Hişt ismail kafandaki şapkanın erkek için olanı varmı :DDDDD Zaaaaaaa(yanındaki çocuklar gülmekten geberiyor)

Çocuk varya o gün öyle bir rezil olduki yanındaki arkadaşları ''AAAAAAAAAA ömeeeeeeer rezil oldun lan soktu lafı ismail wihughuhuhuhuwuww a:ADSads:AD: ahahahahah'' diye kahkaalara boğuldu. Yanımda benle birlikte aşa inen bi kız vardı gülme krizine girdi :D Havamıda atmış oldum ama gerçekten çok fena laf soktum o gün yaw bide o çocuk herkese diklenen kabadayı bi çocuktu o yüzden çok fena rezi oldu :D :D :kop2:

:kop:

otostopçu

otostopçu

Üye
3 deyince gülüyoruz 1 2 :kac:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bir bilgi yarışması
grup sözcüsüyüm
soruyu yanlış anlıyoruz
kalkıp böyle olmaz çünkü diye başlıyorum ...
Ve soruyu yanlış anladığımı fark ediyorum
ve bütün salon bana bakıyor :aha:
1 hafta espri konusu oldum

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye

:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt