Kızlara rezil olduğunuz anlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum :d: :d:

Ooovvv :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
yok yok iyi böyle hiç yazmayayım

garagulak

Üye
bir grup kız oturuyordu arkadaşlarla yanından geçiyorduk kızın biri yem yeşil elbise giymişti ama alımlı bi kızdı arkadaşa döndüm kızın yanında yaz geldi geçti de bi yeşile oturamadım dedim kız döndü üzülme bak orda manav var git bi salatalık alda üstüne otur dedi ben deki durumu siz anlayın :ah

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
bir grup kız oturuyordu arkadaşlarla yanından geçiyorduk kızın biri yem yeşil elbise giymişti ama alımlı bi kızdı arkadaşa döndüm kızın yanında yaz geldi geçti de bi yeşile oturamadım dedim kız döndü üzülme bak orda manav var git bi salatalık alda üstüne otur dedi ben deki durumu siz anlayın :ah

çok fena oturmuş :d: :d: :kop2:

larten123

larten123

Üye
Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum :D

:kop2:

MaxipmaN

Üye

naptın müdürrr? :(

__xXx__

__xXx__

Üye

ben olsam dayaktan öldürürdüm :dayak::ehe

DDorlion

DDorlion

Üye
Arkadaşımla Bisikletle Artist Bi Şekilde Gidiyoruz Böyle Bizim Eskişehirde Kanlıkavak Diye Bir Park Var Baya Büyük Ortadan Porsuk İkiye Ayırıyo Kanlı Kavağı Bizde Köprüdeydik Öbür Tarafa Geçmek İçin Ben Kaydırma Amacıyla Hızlandım Ve Kaydırdım Sağa Yatırdım Herşey Normaldi Son Ana Kadar Arkadaşım Bana Doğru Geliyo Frene Basma Sesiyle Karışık aaaaaaaa Diye Bağırıyodu Sanırım Sonra Küt Bana Bi Girdi Dreksiyon tam kolmdan kolum kanamaya başladı ama girerkenki hızı vardı yine heralde bi 15 - 20 kolum bikaç kat delindi gibi bişey sonra bn o an acısını hissetmedim gülüyoz falan arkadaşta nası olduğunu hala anlamadık ama göğsünü bi yere çarptı heralde dreksiyona çarptı oda çarpışmanın şiddetiyle sonra yanımızdaki kız bize manyakmısınız nesiniz bilmemne bağırıyo o an dikkat etmedim ama köprüdeki diğer insanlarda kesin bize bakmıştır Kısacası Rezil Olduk Rezil :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bir keresinde bir sürü kızın karşısında ayağım takılıp düşmüştüm. tabi aldırış etmedim sonuçta onlarda insan :D :D :D kimsenin kimseden üstünlüğü yokki utanayım veya rezil olayım :D

ismail

ismail

Üye
sanırım bende dışımdan şarkı okurken yanımdan geçen kızlara razıl oluyorum :D

evren991

evren991

Üye

dayi yeserdin mi dogru soyle :):)

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Yaz tatili bitmiş ve okuluna büyük bir heyecanla gelen genç, kız arkadaşlarıyla yaz hakkında konuşmaktadır:
kız arkadaşlarından birinin "eee sen ne yaptın bakalım tatilde?" sorusuna genç arkadaşımız orta seviye ses tonuyla ve mutlu bi şekilde "hiiiç" diyeceğine dudaklarının kapalı olduğunu fark edemeyip ağzından "h" harfi yerine "p" harfinin çıkması, o acımasız "*iiiiiç" kelimesinin ağzından çıkması ve sınıfın bir anlığına sessizliğe boğulması, sınıf için bi anlıktı lakin o gencin ağzını bıçak açmayacağı bir gündü...
Not: O gencin ben olduğumu söyleyip de daha da rezil olmak istemem tabi, anladınız di mi değerli forumdaşlarım? ... :islik

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
birgün okulda top oynanıyordu. Birisi topu bi attı okulun bahçesindeki can ağacının üzerinde kaldı top. Millet taş falan atıyordu. Benim de yanında kız vardı bi tane maksat hava atmak deyip taş atanların biraz uzağından taşı bi attım :ehe aman Allahım dedim atmaz olaydım o taşı. Millet hepsi ağaca atıyor taşı topu tutturamıyor. Ben ne ağacı tutturdum ne de ağacın 10 metre yakınını. Taş elinden kayıp çok saçma bir yere gitmişti :ehe o zaman rezil oldum ışte :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt