Kurban ol sen onaMert rica atsem profil resmini değişebilirmisin yüzsüz bi adamı koymuşun orayainsanın kanını donduruyor..
![]()
Benim bir arkadaşım kızlara rezil olmadı da buna benzer bir şey yaptıBaşlıyorum...Bedenden çıktık sınıfta üstümüzü değiştiriyoruz..Acayip feci bir ter kokusu sarmış etrafı
Arkadaşlar birbirlerine şeylerini gösterdiler ucundan
sadece erkekler var doğal olarak...Sonra psikopat bir arkadaşım sıraya çıktı pantolonunu indirdi ve malum aletini sallamaya başladı
gerçekten ama gerçekten oldu bu salladı şeyini işte.Sonra kapadı ve aşağıya indi ve bütün sınıf ter kokusu ve sisi arasında kahkahalarla gülmeye başladık...(True Story) gerçeklerden alınmıştır.İster inanın ister inanmayın
![]()
Benim bir arkadaşım kızlara rezil olmadı da buna benzer bir şey yaptıBaşlıyorum...Bedenden çıktık sınıfta üstümüzü değiştiriyoruz..Acayip feci bir ter kokusu sarmış etrafı
Arkadaşlar birbirlerine şeylerini gösterdiler ucundan
sadece erkekler var doğal olarak...Sonra psikopat bir arkadaşım sıraya çıktı pantolonunu indirdi ve malum aletini sallamaya başladı
gerçekten ama gerçekten oldu bu salladı şeyini işte.Sonra kapadı ve aşağıya indi ve bütün sınıf ter kokusu ve sisi arasında kahkahalarla gülmeye başladık...(True Story) gerçeklerden alınmıştır.İster inanın ister inanmayın
![]()
Normal mi ? Her yetişkinliğe geçişte herkes bu hareketleri yapsa dünya sapıktan geçilmezdi. Ben ve diğer normal insanlar neden yapmadı ? O hareketleri yapan arkadaşlarının gelecekteki hallerini merak ediyorum.Bazen gerçekten çocukça davrandıkları oluyor ama yetişkinlige geçiş döneminde normal şeyler bunlar..
Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum![]()

Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum![]()

Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum![]()
![]()