Kızlara rezil olduğunuz anlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
Evet beyler Foklar Çok Yalnız Onlara Yardım Edelim..... I <3 you fok fish :d:

Revengeful

Emekli Yönetici

lolaman

lolaman

Üye
Mert rica atsem profil resmini değişebilirmisin yüzsüz bi adamı koymuşun oraya :D insanın kanını donduruyor.. :D

rapman

rapman

Üye
ne abaza konu yaw

lolaman

lolaman

Üye
Eh işte biraz öyle oldu ama ne yapak :D

lolaman

lolaman

Üye
Kimmiş o gelsin güngörene :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Benim bir arkadaşım kızlara rezil olmadı da buna benzer bir şey yaptı :D Başlıyorum...Bedenden çıktık sınıfta üstümüzü değiştiriyoruz..Acayip feci bir ter kokusu sarmış etrafı :D Arkadaşlar birbirlerine şeylerini gösterdiler ucundan :D:D:D:D sadece erkekler var doğal olarak...Sonra psikopat bir arkadaşım sıraya çıktı pantolonunu indirdi ve malum aletini sallamaya başladı :d: gerçekten ama gerçekten oldu bu salladı şeyini işte.Sonra kapadı ve aşağıya indi ve bütün sınıf ter kokusu ve sisi arasında kahkahalarla gülmeye başladık...(True Story) gerçeklerden alınmıştır.İster inanın ister inanmayın :D

sizi gidi ergenler..

lolaman

lolaman

Üye
:D Yok canım.Terbiyeli çocuklarız biz <3<3<3

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim bir arkadaşım kızlara rezil olmadı da buna benzer bir şey yaptı :D Başlıyorum...Bedenden çıktık sınıfta üstümüzü değiştiriyoruz..Acayip feci bir ter kokusu sarmış etrafı :D Arkadaşlar birbirlerine şeylerini gösterdiler ucundan :D:D:D:D sadece erkekler var doğal olarak...Sonra psikopat bir arkadaşım sıraya çıktı pantolonunu indirdi ve malum aletini sallamaya başladı :d: gerçekten ama gerçekten oldu bu salladı şeyini işte.Sonra kapadı ve aşağıya indi ve bütün sınıf ter kokusu ve sisi arasında kahkahalarla gülmeye başladık...(True Story) gerçeklerden alınmıştır.İster inanın ister inanmayın :D

İlkokulda ve lisede böyle sınıf arkadaşlarım oldu. Sözde büyüdüklerini kanıtlıyorlar. Erkek olduklarını yeni farkediyorlar. Ergenlik işte.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Allah'tan öyle bi anım olmadı :D

lolaman

lolaman

Üye
Bazen gerçekten çocukça davrandıkları oluyor ama yetişkinlige geçiş döneminde normal şeyler bunlar..

Revengeful

Emekli Yönetici
Bazen gerçekten çocukça davrandıkları oluyor ama yetişkinlige geçiş döneminde normal şeyler bunlar..
Normal mi ? Her yetişkinliğe geçişte herkes bu hareketleri yapsa dünya sapıktan geçilmezdi. Ben ve diğer normal insanlar neden yapmadı ? O hareketleri yapan arkadaşlarının gelecekteki hallerini merak ediyorum.

lolaman

lolaman

Üye
Zaten notları berbat durumda 1 tanesinin karnesinde 5 yok en iyi notu 3. 7 tane 1 i var :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum :D

Yuh :kop: :kop: :kop:

ByKatre

ByKatre

Üye

:kop2:

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:kop2:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum :d: :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum :d: :d:

:kop2: :kop: :kop2: :kop: :kop2: :kop: :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt