[quote name='hackercihan' date='Dec 13 2005, 10:58 AM' post='261742']
[quote name='hyz53' date='Dec 13 2005, 10:55 AM' post='261740']
[quote name='hackercihan' date='Dec 13 2005, 10:51 AM' post='261736']
[quote name='DefectoR' date='Dec 13 2005, 10:44 AM' post='261729']
[quote name='hackercihan' date='Dec 13 2005, 10:36 AM' post='261722']
[/quote]Defector bahk babacan 22 yaşıma giriyorum 3 sene oluyor askerliğimi bitireli nasıl oluyor diye sorarsan msn'de daha detaylı şekilde anlatabilirim 12-13 senedir çalışıyorum.. burda anlatmaya çalıştığımız olay kızlar paralı erkelerden hoşlanır kardeşim açıkcası kim olsa kabul eder bırakın bu ayakları ya yohk bilmem beni böyle kabul ederse yohk şöyle olursa burda ben yaşadığım olayı anlatıyorum belki ferrari falan değil ama bana yapılan olayı gördüm kız resmen araba war altımda bana çıkma teklif ediyor o gidiyor diğer arkadaşı geliyor... sanırım bu kadar yeterli..
[/quote]
Bak kardeş ben bu dediklerini çok iyi anlıyor ve çok iyi biliyorum İzmirde yaşıyorum malumunuz İzmir bu konuda cennet sayılabilecek bi yer ama benim de anlatmak istediğim şudur hepsi öyle değil, bak sana bir örnek vericem eski kız arkadaşım ile kendimi örnek verecem, benim ne malım vardı izmirde ne de mülküm.
Kız ile beraber olmaya başladık ben 1 sene sonra bu kızın adına kayırlı 3 ev ve Yalova Armutlu'da denize sıfır devremülkü olduğunu öğrendim, peki kızların hepsi dediğin gibi ise bu kız neyine benimle çıkıyordu??? Yaklaşık 1 trilyona yaın devremülkü vardı kendi adına benim se kocaman bir sıfırım... Demek ki ne oluyormuş dünyada mal vardığına kanaat etmeyenlerde bulunuyormuş
[/quote]ya tamam defector kardeş öyle insanlar tek tük bulunuyor bu arada ben askerliğimi izmirde yapmıştım..
[/quote]
gaziemir de mi?
[/quote]hayır acemi birliği narlıdere usta birliği izmir ÇeşmeAltı ( Menteş) Görevim Motel,Plaj,Gazino,Kuaför Sorumlusuydum...
[/quote]
şanslısın ha...benim acemilik izmir-gaziemir ulaştırma okulu...usta birliği mardin-merkez görev itfaiye söförü...