Kızlar, Karşınızdaki Erkeğin Ne Düşündüğünü Merak Ediyorsanız İşte Size Tüyolar

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Kızlar, Karşınızdaki Erkeğin Ne Düşündüğünü Merak Ediyorsanız İşte Size Tüyolar
Kızlar, Karşınızdaki Erkeğin Ne Düşündüğünü Merak Ediyorsanız İşte Size Tüyolar

“Gözler, kalbin aynasıdır” diye boşuna söylememişler. Sen de hoşlandığın çocukla sohbet ederken onun gözlerini takip et, hakkında ne düşünüyor öğren.

Gözlerine bakıyorsa
Ooo, bu yakışıklı kendine çok güveniyor ya da bir kızı nasıl etkileyebileceğini iyi biliyor. Karşısındakinin gözlerinin içine bakarak onun aklını okuyabileceğini senden önce keşfetmiş anlaşılan. Evet tatlım, zeki bir yakışıklıyla karşı karşıyasın, ama işin bir de şu bölümü var: Eğer gözlerinin içine bu kadar net bakıyorsa, seni daha yakından tanımak istiyor. Bu da oldukça iyi bir şey! Sen de kendine güven ve bakışlarına karşılık ver!

Dudaklarına bakıyorsa
Sürpriz, sana iyi bir haberimiz var: Bu çocuk sana bayılıyor. Sen konuşurken tatlı tatlı dudaklarına bakmasının sebebi de bu. Büyük ihtimalle o anda rüyalar alemine daldığı için senin ne söylediğini pek duymuyordur. Rüyasında ne mi görüyor? Elbette onunla çıktığını; sevgili olduğunuzu… Bu da çok hoş tabii, senin ona biraz yüz vermeni bekliyor.

Boynuna bakıyorsa
İki seçeneğimiz var. Birincisi, bu çocuk çok utangaç! İkincisi çok paragöz ve boynundaki kolyenin gerçek olup olmadığını anlamaya çalışıyor Tabii ki büyük bir olasılıkla birinci seçenek. Gözlerinin içine bakamıyor, çünkü çekiniyor. Tepkilerinden korkuyor, senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığından emin olamıyor. Bu yüzden harekete geçmek konusunda çekimser kalıyor. Onu cesaretlendirecek ve gözlerinin içine bakmasını sağlayabilecek bir iki harekette bulunabilirsin.

Göğüslerine bakıyorsa
Biraz çocuk ruhlu bir yakışıklı! İstediğini elde edebilmek için her şeyi yapabilir. Görünüşe bakılırsa seni çekici de buluyor, ama bu, biraz daha fiziksel bir çekim gibi duruyor. Yanında hoş bir kızın olmasını, o kızla arkadaşlarını tanıştırmayı ve onlara hava atmayı planlıyor. Yaramazlıklarına karşı biraz dikkatli olmalısın, çünkü bu tip, istemeden de olsa senin kalbini kırabilir.

Ellerine bakıyorsa
Ay, ne kadar duygusal bir çocuk bu! Biliyorsun ki pek çok duygumuzu aslında sözcüklerle değil de vücut dilimizle anlatırız. Bbu dili konuşurken en çok kullandığımız uzvumuz ise, ellerimiz Ellerine bakıyor, çünkü senin ona karşı ne hissettiğini anlamaya çalışıyor. Onu kırmamalısın, çünkü bu çocuk sana kalbini kaptırmış gibi görünüyor.

Kalçalarına bakıyorsa
Hayır, gidip ona tokat atmana gerek yok Tamam, haklısın! Bu çocuğun niyeti belli, ama tepkini daha farklı yöntemlerle göstermelisin. Onun duygusal, hassas, ince bir yakışıklı olmasını bekleyemezsin, çünkü o seni sadece fiziksel olarak çekici buluyor. Hatta senin çok seksi olduğunu düşünüyor. Fakat bu yakışıklı kalbini fena kırabilir, haberin olsun!

Ayaklarına bakıyorsa
Şimdi anlatacaklarımızdan her ikisi de olabilir; ilişkinizin ilerleme sürecinde bunun hangisi olduğunu hemen anlayabilirsin: a) Kendine hiç güveni yok, bu yüzden sana layık olmadığını ve senin onu beğenmeyeceğini düşünüyor. b) Muhabbetten sıkıldı, başka bir yere gitmek istiyor. Zaten “Benim bir işim var, arkadaşlarla buluşacağım” gibi bir şeyler geveliyorsa, “b” şıkkına bir çentik atabilirsin

Hürriyet
 


Nazy

Nazy

Üye
Vallahi Hepsi Doğru:oke:
 
canturgay

canturgay

Üye
abiii.. niye sırlarımızı açıyon sen karşı cinse ..olmaz ama böyle..:ehe
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
akula

akula

Üye
alp usta ne kadar sırrım varsa vermişin yahu şimdi nasıl kız tavlayacagız:D
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
kesinlikle doğru :oke:
neyse buda acemi erkeklere ders olsun
:D
 
CanceR

CanceR

Üye
browa yane güzel bi çalışma olmuş artık kızlar burdan kopya çekerler :D
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Leb Demeden Anlarlar Artık :ehe :ehe :ehe
 
FirstClasss

FirstClasss

Üye
aman ayaklara bakmasınlarda düşmandırlar o zaman :D:D
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ben Normal Bi Erkek Olmadığım İçin Benim İçin Geçerli Değil Tabi Bunlar:)
 
akula

akula

Üye
NAZY valla CoYoTe®´yi cok kötü yakalmışsın :ehe
 

Benzer Konular



Üst Alt