Freestyle.Cod Üye ablacım cuma günü sipariş verdim kargoyla gelcekdi acaba yarına gelirmi cok sıkıldım ya
Pure Life Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Abla dök içini diyorsun ama biz bardak değiliz ki Buna bir çözüm bulalım yahu Genişletmek için tıkla ... Bulalım ablacım dökmeyin boşaltın o zaman aLσηє;2390228' Alıntı: ben beğenmedim bu güzin ablayı Genişletmek için tıkla ... Seni kim beğensin zamane çocuğu minoo' Alıntı: bn çok sewdm Genişletmek için tıkla ... Eksik olma güzel kızım ' KalendeR '' Alıntı: Kelin ilacı olsa kendi başına sürer Genişletmek için tıkla ... Benim saçlarım çıkmaya başladı valla Ama sen hala kelsin sanırım emrezafrak' Alıntı: ablacım cuma günü sipariş verdim kargoyla gelcekdi acaba yarına gelirmi cok sıkıldım ya Genişletmek için tıkla ... Gelir evladım gelir. Sabreden derviş sabretmekten gebermiş
TuRkiShCowboy' Alıntı: Abla dök içini diyorsun ama biz bardak değiliz ki Buna bir çözüm bulalım yahu Genişletmek için tıkla ... Bulalım ablacım dökmeyin boşaltın o zaman aLσηє;2390228' Alıntı: ben beğenmedim bu güzin ablayı Genişletmek için tıkla ... Seni kim beğensin zamane çocuğu minoo' Alıntı: bn çok sewdm Genişletmek için tıkla ... Eksik olma güzel kızım ' KalendeR '' Alıntı: Kelin ilacı olsa kendi başına sürer Genişletmek için tıkla ... Benim saçlarım çıkmaya başladı valla Ama sen hala kelsin sanırım emrezafrak' Alıntı: ablacım cuma günü sipariş verdim kargoyla gelcekdi acaba yarına gelirmi cok sıkıldım ya Genişletmek için tıkla ... Gelir evladım gelir. Sabreden derviş sabretmekten gebermiş
Pure Life Üye Konu Sahibi aLσηє;2391751' Alıntı: ama derdime çare bulamadın Genişletmek için tıkla ... Koy işte yawrum ağırlığını herşeyi açık açıkmı söylemek gerek
aLσηє;2391751' Alıntı: ama derdime çare bulamadın Genişletmek için tıkla ... Koy işte yawrum ağırlığını herşeyi açık açıkmı söylemek gerek
kol@j Üye bu güzin abla fikri benimdir... yahu sorun varsa güzin abla nıza sorun güzin ablanız sorunsa bana sorun...
bu güzin abla fikri benimdir... yahu sorun varsa güzin abla nıza sorun güzin ablanız sorunsa bana sorun...
Revengeful Emekli Yönetici Peri Kızı' Alıntı: banada bi bardak koysana Genişletmek için tıkla ... çayın üstünden 1 gün geçti eskimiş olmasın
Peri Kızı' Alıntı: banada bi bardak koysana Genişletmek için tıkla ... çayın üstünden 1 gün geçti eskimiş olmasın
Pure Life Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: güzin abla ben nıye bukadar kıskancım Genişletmek için tıkla ... kadınsın çünkü ondan evladım
Tuba_erva' Alıntı: güzin abla ben nıye bukadar kıskancım Genişletmek için tıkla ... kadınsın çünkü ondan evladım
Tuba.Erva Üye Peri Kızı' Alıntı: kadınsın çünkü ondan evladım Genişletmek için tıkla ... cok acıklayıcı oldu da..fazlası zarar dıyorlar bende de fazlası var
Peri Kızı' Alıntı: kadınsın çünkü ondan evladım Genişletmek için tıkla ... cok acıklayıcı oldu da..fazlası zarar dıyorlar bende de fazlası var