Praetor Emekli Yönetici Kızlar askere gitse erkekler beklermi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben bekleyemem!.. O kadar kız askere gitmiş, hiç durmam ben de giderim askere Alayına giderim
Kızlar askere gitse erkekler beklermi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben bekleyemem!.. O kadar kız askere gitmiş, hiç durmam ben de giderim askere Alayına giderim
endometozon Üye ben onu askere gıttıgıde bekledım ama ben askere gıttıgımde o benı beklermı hıç sanmıyorum
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: Beni beklemicek öyle mi, gözünü oyarım valla Genişletmek için tıkla ... böylemi
Esendağlı Üye Praetor' Alıntı: Vallahi ben bekleyemem!.. O kadar kız askere gitmiş, hiç durmam ben de giderim askere Alayına giderim Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Vallahi ben bekleyemem!.. O kadar kız askere gitmiş, hiç durmam ben de giderim askere Alayına giderim Genişletmek için tıkla ...
AlpReis Üye halil09' Alıntı: Beklemem ne beklicem ben giderim yanına Genişletmek için tıkla ... Bende beklemez giderdim
halil09' Alıntı: Beklemem ne beklicem ben giderim yanına Genişletmek için tıkla ... Bende beklemez giderdim
zibidi39 Üye ben beklerdım abı sık sık zıyaretıne gıderdım carsı ızınlerınde dısarı cıkardık nasıl olsa onun yanında dunya akdar kız arkdasıda olcak boylece askerıye bana calısırdı
ben beklerdım abı sık sık zıyaretıne gıderdım carsı ızınlerınde dısarı cıkardık nasıl olsa onun yanında dunya akdar kız arkdasıda olcak boylece askerıye bana calısırdı
EroL Emekli Yönetici Askerden sonra lazım olur tabi, öğrensin silahın nasıl kullanıldığını. Tecrübe edinsin
Esendağlı Üye Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: Askerden sonra lazım olur tabi, öğrensin silahın nasıl kullanıldığını. Tecrübe edinsin Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: Askerden sonra lazım olur tabi, öğrensin silahın nasıl kullanıldığını. Tecrübe edinsin Genişletmek için tıkla ...
CoDeYs Üye Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ... işte işin korkunç tarafı o bundan sonra ev reisi rolleride degişecek galıba
Praetor' Alıntı: Beyler kız silah kullanmayı öğrenmiş olarak gelecek... Ona göre Genişletmek için tıkla ... işte işin korkunç tarafı o bundan sonra ev reisi rolleride degişecek galıba