Kızla tanışırken ne konuşulur

Bi bakarmısın ? gel senle bişey konuşucam de yüzüne.kızı al götür kuytuya bak güzelim ben seninle gelir geçer değil ciddi bir ilişki kurmak istiyorum eğer sende istersen bunun için bana yardımcı ol lütfen,uzun süredir senden gerçek ten hoşlanıyorum falan de

nereye uzun suredir hoşlaniyor daha tanışmamışlar

lise 1 de okuyor konuştuk anlaştık görmeye gelcm konuşuruz dedim bugün saat 3 te lisenin çıkışının orda oldum beklerken heyecan yoktu sonra oldu neyseki kız geldi topladım kendimi konuştuk oyle bi de arkadaşını getirdi yanında rahat konuşamadım öyle yani bu arada konu hort

Türe

Üye
biraz etkileyici ve ilgi çekici sözlerle yaklaş kızlar bunları çok sever

beyler burç olayı eskidi ya fazla bakmıyorlar o konulara

Ben sihirbazlık yaptığımdan tanışacagim kıza yapardım ilk. Ama ben de yürek ne gezer. Hep içime atmışımdir. Yani pek yardım edemem bu konu hakkında....

Ben sihirbazlık yaptığımdan tanışacagim kıza yapardım ilk. Ama ben de yürek ne gezer. Hep içime atmışımdir. Yani pek yardım edemem bu konu hakkında....

Yok ya rahat ol bi arkadaş aracılığıyla yada facebook aracılığıyla görüş şansını dene içine atarsan daha çok dert olur sana

ilk bakış önemlidir gözlerinle hitap et önce yiyecekmiş gibi bakma kız nasıl nedir nelerden hoşlanır onu öğren rezil olma bir nevi karakterini ona göre uydur diyelim ki kız komik espirili bir yapısı varsa sende ona göre git işte yada ağır başlı ve çekingen bir tip ise. sende öyle ol tiyoları sağlam alırsan birazda kendine güveniyor bakımlı ve giyim tarzın felan düzgünse korkma