kızı kendime nasıl bağlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
kızı kendime nasıl bağlarım?
Öncelikle iyi forumlar,

Bir kızdan hoslanıyorum.Kızı kendime nasıl bağlarım yardımcı olmanızı bekliyorum.

Giyimim den parfümüme kadar nasıl giyinirim,hangi parfümü önerirsiniz (LİSE 1 ÖĞRENCİSİYİM) yaşıma gidicek birşey.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ipi kızın beline bağla sonra kendininkine :D

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar espiriler iyi ama biraz yardımcı olsanız isi biyerlere vurmasak hani :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Şimdi efenim forumdan bi' elemanda direk laaaaps diye kıza maganda gibi yazılmış bu hataya düşmeyelim öncelikle üzülen siz olursunuz yani.Ailevi olarak maddi olarak uç noktalarda olmamanız önemlidir.İlk olarak zevklerini öğrenin müzik tarzını falan, sevdiği programları takip edin hoşlanacağı elegant erkek modelini çizin yani anladınız mı eğer kitap okuyorsa ne tür kitapları tercih ettiğini falan öğrenin onunla ortak noktalar bulmanız önemlidir.Aranız ısınmaya başladı mı cool takılın olmasan da olur havalarında olun ööyle yayvan olmayın kasıntı olun biraz ama aşırıya da kaçmayın.Belirli bi' vakit geçtikten hatunla samimi olduktan sonra siz bi' vaktini bulacaksınız böyle huzursuzluk çıkaracaksınız derin düşüncelere dalacaksınız yanında tabi o merak edecek yanınıza yaklaşacak mevzuyu öğrenmeye çalıştığında hooop bağlayacaksın olay bu yani taaammam. :ok2: İyi şanslar...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kızı kendine bağlamak mı :aha: kapıyı gösterip istedigin zaman gide bilirisn akbilin yoksa ben vereyim
diyebilmeli

onurca06

onurca06

Üye
:kahve:

- nasıl giyinmek sana kalmış ama bence spor giyin :smdance:
- parfüm konusunda kullandığımı öneririm fullspeed piyasa değeri 35 TL ama değer yani :oha::oha::oha:
- kızla daha önceden konuşmuşluğun varsa yanında rahat olmaya çalış ve kesinlikle göz temasını kesme :good:
- espri yap ama cıvık olma :nono:
- onun hoşlandığı şeyleri takip et, bunlardan ona bahset :oke:

Krofessional

Ortak özelliklerinizi bul parfum olarak one million yada 212 tavsiyemdir birakicaksan hic baglanma baglatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt