kıza verdiğim ibretlik ayar (mizah)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kıza verdiğim ibretlik ayar (mizah)
metrobüs bekliyorum durakta. etrafıma bakındım bir kız gözüme çarptı. havanın soğuk olmasına inat, kız ince badisi, kısacık eteğiyle gözlerimi büyüledi. sarı sarı saçlarıyla güzel hoş parfümüyle dikkat çekiyordu. sonra soluma döndüm kaban üzerine kaban giymiş yaşlı amcaları gördüm. kimisi kalın kimisi ince giymiş herkesin kafası karışık tabi havalar bir iyi oluyor bir kötü.

herneyse ben kıza bakmaya devam ediyordum sonra ordan bir emo atladı kızın yanına bişeyler söyledi, kız bana baktı güldü, bende güldüm. içimden "neye gülüyor lan bu" dedim. sonra otobüs yanaştı , herkes bir anda otobüse doluştu. ben arkalardan biyer bulmuştum, şans bu ya , kız geldi yanıma dikildi. ısrarla beni seyretmeye devam ediyordu gülüyordu habire.

biraz zaman geçti, kız bana merhaba dedi bende merhaba dedim. nasılsın bro dedi iyi sister ne olsun dedim. sonra kulağındaki bluetooth kulaklığı gördüm ve hayyy **** dedim. herkes bana gülüyordu utandım içimden otobüsten inmek geldi. ama gideceğim yere daha vardı ve bu sıcakta yürüyemezdim. aldırmadım millet biraz güldü sonra sustu.

kız konuşmasını bitirdi , SLM CNM NBR dedi bana bakarak. bu kez yine telefonla konusuyor diye cevap vermedim.

beni dürttü ve hşş sana diyorum yakışıklı dedi.

he banamı dedim. tanışıyor muyuz dedim

kızda barbie bebeklerine benziyordu hemde o kadar benziyordu ki bir an büyük boy bebek sandım

tanışırız yakışıklı dedi. hafiften bana sokulmaya başladı, ora mı buramı elliyor falan , otobüstekilerin gözleri büyüdü herkes bizi izliyor.

kız başladı beni öpmeye. ama ne öpüş o öyle. gömleğimin düğmelerini çözmeye başladı, kendimden geçiyordum adeta, baktım aşağı doğru yönelecek bu

biraz öpüştük sonra ben kendime geldim ve kıza bir aparkat çaktım sonra üstüne çıktım bir güzel dövdüm ve

terbiyesiz ahlaksızları otobüse almayın sofor bey dedim ve kızı camdan aşağı fırlattım.

sonra bütün otobüs beni övdü sevdiler "senin gibiler kaldı mı be" dediler

nasılım beyler bayanlar

tamamiyle bana ait, izinsiz alınması 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa göre suçtur !

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rüyan'da gördün tabiki!

Revengeful

Emekli Yönetici
:nono:

----------Eklendi @ 11:45:52 ---------- Yazıldı @ 11:44:51 ----------

beni dürttü ve hşş sana diyorum yakışıklı dedi.

he banamı dedim. tanışıyor muyuz dedim

kızda barbie bebeklerine benziyordu hemde o kadar benziyordu ki bir an büyük boy bebek sandım

tanışırız yakışıklı dedi. hafiften bana sokulmaya başladı, ora mı buramı elliyor falan , otobüstekilerin gözleri büyüdü herkes bizi izliyor.

kız başladı beni öpmeye. ama ne öpüş o öyle. gömleğimin düğmelerini çözmeye başladı, kendimden geçiyordum adeta, baktım aşağı doğru yönelecek bu

biraz öpüştük

Evet gerçekten şaka gibi :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Burak seni öyle bir sahnede düşünemem bile :d:

----------Eklendi @ 11:52:01 ---------- Yazıldı @ 11:51:42 ----------

Nedenini söylemeyeceğim boşa sorma :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çılgın fantezi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yok artık lebri ceyms :bye2:

Necmati

Necmati

Üye
Halk Kahramanı iftar ettim seninle senin gibiler kaldımı bide o amcalar dedeler olmasın

Necmati

Necmati

Üye
Kanka demeyin lütfen daha sizle tanışmadık bile !

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

zaza

zaza

Üye
yanlış hatırlamıyorsam tam tersi olay olmuştu:hmmm: seni övmedilerki!

minoo

minoo

Üye
:zuhaha:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Yahu bir mizah yazısı yazalım dedik adamlar ciddi sanıp birde özel mesaj atıyorlar doğru mu falan diye.

TAMAMİYLE CAN SIKINTISINDAN YAZDIM TÜMÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR !

mstf_l

mstf_l

Üye
ayıp ya ayıp kızı atmışın otobüsten bir de şimdi yapmadım diyorsun yakışmıyor sana

spy ghost

spy ghost

Üye
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...