Kiza acilicam Ama kiz komsumuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merak ettim ne oldu durum ? bu arada tek kelime söylicem AÇIL

pelın_

ya bak şimdı beklı senn duygularını anlamıyoruz yada guup gecıyoruz ama bunn tek caresı b u sole kurtul yada unut gıtsın başka dıycek bışıy yok

kıza güveniyorsan birine söylemeyeceğine inanıyorsan AÇIL

Konu Sahibi
ya bak şimdı beklı senn duygularını anlamıyoruz yada guup gecıyoruz ama bunn tek caresı b u sole kurtul yada unut gıtsın başka dıycek bışıy yok

Saol Biliyorum Suan kesinlikle anladi zaten ama sadece SOYLEMEK kaldi

bak şimdi açılmak zordur... ben haykırırdım birine aşık oldummu ama öncelikle kıza söylemelisin şok etmelisin yani olayı öyle yerde patlatacaksınki kız şok olacak ondan sonra iş gelir zaten...

----------Eklendi @ 18:39:56 ---------- Yazıldı @ 18:39:08 ----------

ekleme:
kıza onu sevdiğini hissterir sevdir kendini inandır yani kız desinki: harbi seviyor yaa... demeli..

Xilence

Kapalı Hesap
Hiç bekleme abi , direk açıl , benim yapamadıgımı sen yap , ben tam açılacağım dedim , açılamadım

cehili

Üye
Ben şunu bilirim bir kıza kanka veya kardeş kelimesini kullandıysan ve karşılık aynı şekilde aldıysan artık ümidi kes

MetQ7

Üye
Seviyorsan git konuş.İnceldiği yerden kopsun

Adam galiba açıldı evap yazmıyor...

Kardeş Trabzon'da tanıdığım bi hoca var. Nefesi çok kuvvetlidir. Çok iyi bağlama büyüsü yapar.

Konu Sahibi
Ben şunu bilirim bir kıza kanka veya kardeş kelimesini kullandıysan ve karşılık aynı şekilde aldıysan artık ümidi kes

kanka demedim ve kanka iyede tepki gelmedi sadece ona kankadan daha ayri bi yerdesin dedim ben seni farkli sekilde goruyorum arkadasliktanda otede dedim

cehili

Üye
Kız dost anlamasın sakın

Konu Sahibi
Yahu ben cok ilerlettim kiz ona acilmami bekliyor haftasonuda sinemaya isini ayarladim siz hala arkadas olarak anlamasin diyorsunuz

cehili

Üye
Hacı anlatmıyorsun ki ne yaptın nasıl anlayalım. İlerlettim de çıkmadığın bir kızla neyi nasıl ilerlettin orasıda soru işareti
Elini mi tuttun yanlışla sarılıyor havası verip sarıldın mı ödev yaparken hafiften temaslar mı oldu ne oldu

Utku

Üye
Açılamadın mı hala?Facebook vs. varsa çok önemli birşey konuşacağım yarın ....yere gelirmisin de anlar artık o

Cem bu hafta açılcan bana söz verdin

kardeş naptın sonuç ne bende merak ettim tüm sayfaları okudum yaa bunlara ne gereksiz şeyler derdim ama seninki sürükleyici olmuş
o değilde açılcam derken kızı kaçırma haaa açıl artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...