Kız isteme kanlı bitti: 2 ölü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Kız isteme kanlı bitti: 2 ölü
Bartın'da kız isteme yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan kızın babası ve amcası ölürken, iki aileden 4 kişi yaralandı.



Kız isteme mevzusu iki aile arasında kavgaya neden oldu. Kızını evlendirmek istemeyen aile ile karşı taraf arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, merkeze bağlı Terkehaliller köyünde ikamet eden Hakan Çelikkıran (52), oğlu Yusuf Çelikkıran için dün akşam kent merkezi Çayırlar Mahallesi'nde oturan Demirkıran ailesinin evine kız istemeye gitti.

Demirkıran ailesinin lise 1. sınıfa giden 17 yaşındaki kızı T.D.'yi oğlu için isteyen baba Hakan Çelikkıran'ın talebine olumsuz cevap veren kızın babası Atilla Yaşar Demirkıran (42), kızının küçük olduğunu ve okula gittiği için evlendirmek istemediğini söyledi.

Bunun üzerine baba Hakan, anne Gülay ve oğlu Yusuf Çelikkıran kız evinden ayrılarak evlerine döndü.

Baba Hakan Çelikkıran, oğluna kız verilmemesine sinirlenerek aynı gece Demirkıran ailesinin evine giderek Atilla Yaşar Demirkıran'ı darp etti.

Bugün sabah saatlerinde kızın babası Atilla Yaşar, amcasının oğlu Hüseyin (42) ve yeğeni Emrah Demirkıran'ı (20) yanına alarak Çelikkıran ailesinin Terkehaliller köyündeki evine gitti.

Burada baba Atilla Yaşar Demirkıran ve yanındaki akrabaları ile Çelikkıran ailesi arasında yeniden tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Atilla Yaşar ile amcasının oğlu Hüseyin ve yeğeni Emrah Demirkıran pompalı tüfekle vuruldu.

Olayın ardından yaralanan Atilla Yaşar, amca Hüseyin ve kuzeni Emrah Demirkıran kendilerine ait kamyonetle yakınları tarafından, Hakan ile çocukları Yusuf (19) ve Günay Çelikkıran da (28) 112 Acil Servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kızın babası Atilla Yaşar Demirkıran ve amcası Hüseyin Demirkıran, kaldırıldıkları Bartın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, kuzeni Emrah Demirkıran ile kız isteyen baba Hakan Çelikkıran ve çocukları Yusuf (19) ve Günay (28) yaralandı.

Olayın ardından büyük kalabalığın oluştuğu Terkehaliller köyünde jandarma, Bartın Devlet Hastanesi acili girişinde de polis geniş güvenlik önlemi aldı.
 


place3461

place3461

Üye
mallıgın ayrı bir göstergesi..
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
vay arkadas ya ne bicim insanlar var bunun gibileri asmak gerekir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt