Gtasan1
Üye
Kız Benim Adımı Bilmiyor Ama Ben Ona Aşığım ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN YARDIM EDİN
Kız benim adımı bilmiyor ama ben ona aşığım.Aynen böyle arkadaşlar.Farklı farklı forumlardan geliyorum yeni geldim merhaba.
BİLGİLER
-İkimizde 8.sınıfız.
-Kızın face sinde ilişkisi yok yazıyo.(Bunu koymamın nedeni önceden serbest bir ilişkisi var yazıyodu.)Ama şimdi yazmıyo.
-Ortak arkadaş bir sürü var heralde 25-26 olması lazım ama ben tek birine güvendiğim için söledim.(İyi çocuk.)
-Kız beni tanımıyor.
SORUM
-Kız bana bakıyo ama az diğil biraz çok bu benim işime yararmı.
FİKİRLERİM
1.)Öbür forumlardan birinde bi arkadaş demişti."Bak şimdi ortak arkadaşın kıza öneride bulunsun [seni önersin arkadaş olarak ekle diye.]." demişti bi işime yararmı.
ŞIKLAR Evet Yap/Hayır Yapma/Sakın Yapma Çünkü ...
Arkadaşlar sen 8.sınıfsın nolacak git söyle demeyin tırsıyom bi vukuat falan çıkçak diye.
ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN LÜTFEN YARDIM EDİN.
BİLGİLER
-İkimizde 8.sınıfız.
-Kızın face sinde ilişkisi yok yazıyo.(Bunu koymamın nedeni önceden serbest bir ilişkisi var yazıyodu.)Ama şimdi yazmıyo.
-Ortak arkadaş bir sürü var heralde 25-26 olması lazım ama ben tek birine güvendiğim için söledim.(İyi çocuk.)
-Kız beni tanımıyor.
SORUM
-Kız bana bakıyo ama az diğil biraz çok bu benim işime yararmı.
FİKİRLERİM
1.)Öbür forumlardan birinde bi arkadaş demişti."Bak şimdi ortak arkadaşın kıza öneride bulunsun [seni önersin arkadaş olarak ekle diye.]." demişti bi işime yararmı.
ŞIKLAR Evet Yap/Hayır Yapma/Sakın Yapma Çünkü ...
Arkadaşlar sen 8.sınıfsın nolacak git söyle demeyin tırsıyom bi vukuat falan çıkçak diye.
ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN LÜTFEN YARDIM EDİN.

)