Kız Benim Adımı Bilmiyor Ama Ben Ona Aşığım ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN YARDIM EDİN

Sponsorlu Bağlantılar

Gtasan1

Üye
    Konu Sahibi
Kız Benim Adımı Bilmiyor Ama Ben Ona Aşığım ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN YARDIM EDİN
Kız benim adımı bilmiyor ama ben ona aşığım.Aynen böyle arkadaşlar.Farklı farklı forumlardan geliyorum yeni geldim merhaba.

BİLGİLER
-İkimizde 8.sınıfız.
-Kızın face sinde ilişkisi yok yazıyo.(Bunu koymamın nedeni önceden serbest bir ilişkisi var yazıyodu.)Ama şimdi yazmıyo.
-Ortak arkadaş bir sürü var heralde 25-26 olması lazım ama ben tek birine güvendiğim için söledim.(İyi çocuk.)
-Kız beni tanımıyor.

SORUM
-Kız bana bakıyo ama az diğil biraz çok bu benim işime yararmı.

FİKİRLERİM
1.)Öbür forumlardan birinde bi arkadaş demişti."Bak şimdi ortak arkadaşın kıza öneride bulunsun [seni önersin arkadaş olarak ekle diye.]." demişti bi işime yararmı.
ŞIKLAR Evet Yap/Hayır Yapma/Sakın Yapma Çünkü ...

Arkadaşlar sen 8.sınıfsın nolacak git söyle demeyin tırsıyom bi vukuat falan çıkçak diye.

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN LÜTFEN YARDIM EDİN.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Bence suan icin arkadaş önerisi yapma önce kızla dolaylı yoldan veya tecaüli arif yaparak iletişim kur böyle bir iki kere zaten iletişimde olunca senin göndermen ilede kabul eder daha sonra merhaba merhaba nasılsın falan konuşursunuz ilerletmeye çalış konuşmayı devamı gelecektir,
Düşüncem bu.

emr-erock

emr-erock

Üye
Evet Kesinlikle yap :D:oke:
Ayrıca SAna Tavsiyem (Kesinlikle işe yarar sonucunuda alırsın) ;Kızı her gördüğün yerde Selam naber de o Zaten sana iyiyim DEr.:D Heycanlana bilirsin hiç bir şey olmaz. Kızın senin heycanlandığını görmesi onun hakkında birşeyler hissettiğini anlaması lazım.2-3 gün tekrarla bunu. Durduk yerde Yanına git bişeyler falan söyle ister saçma ister anlamlı... Yani Kıza onu sevdiğini belli et diyorum.Senden Seni seviyorum demeni beklesin...2-3 günün Snunda Kız Senindir:oke:

OğuzcanAbi

Üye
direk seni sewiom demede

aryscat

aryscat

Üye
Kendine güven... Bu hayatın her aşamasında önemli senin için... Sonra hayatın keşkelerle dolar....

Gtasan1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun peki şöyle bi fikrim var.

Şimdi face de kendi profilimden kıza arkadaşlık isteği göndercem.Ondan sonra ertesi gün yanlışlıkla arkadaşlık isteği göndemişim pardon ama istersen tanışalım diycem.Böyle bu fikir işe yararmı.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Tanışalım Değilde Umarım Problem Olmaz Vb. Gibi Birşey Demen Daha Doğru Olur Bence, Yani Ben Öyle Derdim En Azından, Zaten Kabul Ettikden Sonra Paylaştığı Bağlantı Fotoğraf Vb. Şeyleri Arada Sırada Beğenip Yorum Yaparsın, Okuldada Gördüğünde Merhaba Nasılsın Şeklinde Devam Eder Kıza Yakınlaşırsın.

Utku

Utku

Üye
off bırak bu işleri madem 8. sınıfsın seneye zaten görmeyeceksin hiç bulaşma

greenmile

greenmile

Üye
üstün açık kalmış arkadaşım :D şaka şaka kolay gelsin ne diyeyim =)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
vazgeç olum bu sevdadan :ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bak benden tatktik öğren :D

bende 8. sınıfım aynısı bana çok oldu dershane başka okullar vb.

kıza birden asılma bıkar yavaş yavaş konuş günde 1-2 kere nbr napıyon gibi şeyler söle sonra alışacak nasılsa.
artık özel konuşmalar başlicak (art niyet aramayın :naughty: )
sonra kız sna bağlanacak ve sonunda kendini hazır hissttiğinde söle ilk başta mırın kırın eder sonra kabul eder kabul etmeyen olursa 2 gün sonra tekrar dene şansını ama dikkat 2 den fazla yapma kız afallar :D
kabul etti 1-2 hafta öle devam et ve sonra onu sevdiğini söle oda der ve mutlu son...

eğer baktın kız ile ilişki can skıcı olmaya başladı hadi bana eyvallah de çık işin içinden kız yalvarsada onu bırak insan türünün devamı için en iyi bireyler gerekicek bunu sakın unutma :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
iyi olur iyi olur umarız ama ne yazıkki en doğrsusu gidip söylemek. önce incelik göster seni daha iyi fark etsin.
faceden başla özellerde bulun msj falan video resim paylaş güzel sözlerde bulun okulda göz göze gelme şansın çoğalır. sonra davetlerde bulun. iyi olur yane.

Revengeful

Emekli Yönetici
Acaba Noldu :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
Tokatı yedi heralde.Bir çok yerde karşılaş öyle net.miş sms miş falan fıstık onlarla ugraşma kız aklı başındaysa ciddiye bile almaz seni.Çok yerde denk gelmeye çalış alakasız konu bile olsun konuş ama öyle birden hayat hikayeni anlatma 3-5 gün sonra daha uzun cümlelerle konuş.Sonra zaten arkadaşlığın gidiş hattına göre sevgili yada birden atlarsan olduğun yerde kalırsın arkadaş olarak.Sabret uzun zaman bile olsun bekle zamanla aranızdan su sızmaz hale gelir daha fazla konuşmaya başlarsın.zaten öyle 2-3 günde çıktığın kızdan 4 günü ayrılırsın tanımadan bulaşma derim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
naptın bılmıyorum ama bence araya arkadas falan sokma kendın söyle daha iyi olur bıraz cesaretten bsey olmaz merak etme :)

Üst Alt