tksharmely
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Çok güzel şiir yazarım da... Hediye konusunda sıfırımNasıl hediye alınır onu bile bilmem. Sadece şiir yazsam yeter mi
ekmeğim, suyum sen bitmeyen baharımsın vazgeçilmezim falan fıstık yaz
Kadın milletini fazla şımartmamak lazım
nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı )
nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı )
Evet sürekli böyle birşey yaparsan senin ona aldığın hediye sana kıskançlık, dırdır, naz, kapris olarak geri döner
Süpriz yapacaksın gerisi hikaye. Önce meraklandıracaksın, sesin kötü olacak, kötü bir olay var gibi arayacaksın, telefonu açar açmaz sevdiğini söyleyeceksin. İşte o zaman o cümle daha değerli olur. Kötü bir şey beklerken duymak, normal zamanda söylemekten daha mutlu eder. Milyarlarca kez denendi, onaylandı her defasında oldu bu. Tabi birazda yetenek işi.
Di mi Daisy'm.
ne alaka...kıskanç,nazlı ve kaprisli olan her şekilde olur zaten...bunları yapsanda yapmasanda....ayrıca vur ensesine al lokmasını olan kişileri de kimse pek sevmez..belli bi zaman sonra sıkılırlar..işin içinde biraz hareket olmalı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?