Kız arkadaşım benle eskisi gibi değil başka birisindenmi hoşanıyor acaba? yardım! özellikle bayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bighacker57

Üye
    Konu Sahibi
Kız arkadaşım benle eskisi gibi değil başka birisindenmi hoşanıyor acaba? yardım! özellikle bayanlar
:vurMerhaba bi derdim var size sormak istedim özellikle bayanlara soruyorum. kız arkdaşımla lisede tanıştım sonra üniversiteye gitti. Şimdi katüde iktisat bölümünde okuyor üni 1 -2 güzel geçti şimdi üni 3 de eskisi gibi beni aramıyor sormuyor.. arasada eskisi gibi konuşmuyor(aşkım canım demiyor sadece mesajlarda yazılıyor).. kendini fazla düşünüyor çok bencillik yapıyor.. hatta bana diyor "senin sevgin belliki benden çok fazla ama ben seni, senin beni sevdiğin gibi seni sevemiyorum diyor." bu nedir ya bu sözler deli oldum.. ne yapmaya çalışıyor 4 senedir çözemedim.. çok kötüyüm..:agla bi fikri olan varmı?

yaşarr

Üye
aynısı na benzer başıma geldi ok ızdan yavaş yavaş sogu ve bırak vebden demesi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Düzeltebiliyor ise düzeltmeye bak yok olmuyorsa ona kendini göster üstün olduğunu göster bırak gitsin ... Unutursun ...

eRDiiL

eRDiiL

Üye
maalesef ki üni ye girince ve uzakta olunca ister istemez kopuyor bazı şeyler

onun için yeni bir dünya bir sürü insanlar 2 sene iyi idare etmişiniz ama sanırım onun açında sonralara gelinmiş

ama senin gene de açıkca sorup durumun ne olduğunu öğrenmen lazım

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gözden ırak olan gönülende ırak olur demiş atalarımız. Ve bu sözü yılların getirdiği yaşanmışlıklara hayat tecrübelerine dayanarak söylemişler. Seni beni sevdiğin kadar sevemiyorum diyen birini APS ile acele tarafından postalayacaksın arkadaşım... Bir şans verelim gibi safsataları da bir kenara bırakacaksın. Zaten sevgili olarak karşındaki kişiye bir şans veriyorsun. Bu kısacık dünyada herkese 1 kez şans verilir. Netekim dünyaya da 1 kereliğine gelmiş bulunuyoruz. Benim kendi şahsi yorumum budur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Gözden ırak olan gönülende ırak olur demiş atalarımız. Ve bu sözü yılların getirdiği yaşanmışlıklara hayat tecrübelerine dayanarak söylemişler. Seni beni sevdiğin kadar sevemiyorum diyen birini APS ile acele tarafından postalayacaksın arkadaşım... Bir şans verelim gibi safsataları da bir kenara bırakacaksın. Zaten sevgili olarak karşındaki kişiye bir şans veriyorsun. Bu kısacık dünyada herkese 1 kez şans verilir. Netekim dünyaya da 1 kereliğine gelmiş bulunuyoruz. Benim kendi şahsi yorumum budur...
aynen katılıyorummm....

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

birkac sans vermıs biri olarak takılıyorum:megafon:hemen ayrıl derim..araya sogukluk girmişse artı gözü acılmıssa olmuyo eskisi gibi emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...