Kız arkadaşı 7 yıl boyunca işkence yaptı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kız arkadaşı 7 yıl boyunca işkence yaptı!

[h=2]McNicholl'un kız arkadaşı, talihsiz adamın gözlerine çamaşır suyu sıktı, koluna sıcak ütü bastı.[/h]
İngiltere'nin Hull kentinde yaşayan Ian McNicholl, 2 yıl boyunca kız arkadaşının işkencelerine maruz kaldı. Daily Mail'de yer alanhabere göre; 49 yaşındaki Mcnicholl, 1 metre 55 santimetrelik minyon kız arkadaşından kıskançlık yüzünden sürekli dayak yedi, işkence gördü.

[h=4]7 SAATLİK İŞKENCE[/h] Gözü dönmüş 35 yaşındaki Michelle Williamson, talihsiz adamın gözlerine çamaşır suyu sıktı, koluna sıcak ütü bastı, üzerinden kaynar su boşalttı, burnunda sigara söndürdü, metal çubukla ve çekiçle saldırdı.

McNicholl, kıskanç sevgilisi yüzünden neredeyse kolunu kaybediyordu. Kafatası, burnu, kaburgaları defalarca kırıldı. Williamson'un son saldırısı 7 saat sürdü.

Zavallı adam, sonunda kendini evsizler barınağında buldu. Polise haber veren yardımsever bir adam, onu barınağa getirmişti.

[h=4]7 YIL HAPSİ İSTENDİ[/h] Williamson sonunda tutuklandı ve 7 yıl hapis cezası aldı. Ian McNicholl, hem kadına el kaldırmak istemediği için, hem de Williamson ona belalı erkek kardeşlerinin mafya olduğunu söylediği için kendisini koruyamadığını belirtiyor.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kadına el kaldırmamak mı?

Zaten bu yüzden başımıza çıkmıyorlar mı?

Ben kadın-erkek ayrımı yapmam kim saldırırsa hepsine aynı muamele.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4268624][FONT="Verdana' Alıntı:
Kadına el kaldırmamak mı?

Zaten bu yüzden başımıza çıkmıyorlar mı?

Ben kadın-erkek ayrımı yapmam kim saldırırsa hepsine aynı muamele.

Bence en doğrusunu yapıyosun;"delikanlılık kitabı"nı biz yazmadık sonuçta :cool

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Kadına şiddetin gerekli olduğu bir an (:
Kıskançlık boyutlarını aşmış bu varlık :D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Williamson sonunda tutuklandı ve 7 yıl hapis cezası aldı. Ian McNicholl, hem kadına el kaldırmak istemediği için, hem de Williamson ona belalı erkek kardeşlerinin mafya olduğunu söylediği için kendisini koruyamadığını belirtiyor.

O adamın yerinde ben olsaydım var ya sabah-akşam demeden :naughty:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bunun kadina siddete hayirla alakasi yokki.tamaman kiskanclik vakasi.dozunu ayarlayamaynca canavarlasmis.erkekte olablrdi bu.ki oluyor da

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
saol sanada:)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Yav benmi benzetiyorum yoksa adamı döven kadın Umutsuz Ev Kadınlarındaki titiz kadına mı benziyor? :allalla:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4268845][FONT="Tahoma' Alıntı:
Yav benmi benzetiyorum yoksa adamı döven kadın Umutsuz Ev Kadınlarındaki titiz kadına mı benziyor? :allalla:

Bence sen benzetiyosun
:naughty:

spy ghost

spy ghost

Üye
erkeğe şiddete hayır diyorum adama acıdım ya :kop:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
2 yıllık işkencenin bedeli sadece 7 yıl hapisle ödenir mi?

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt