Kıyametin Tarihi Belli Olmuş!!!!(Diyorlar)Tabi Gaybı Allah Bilir...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kıyametin Tarihi Belli Olmuş!!!!(Diyorlar)Tabi Gaybı Allah Bilir...
Kıyametin Tarihi Belli Olmuş!!!!

Uzmanlara göre 150 yıl önce gerçekleşen olay 3 yıl sonra tekrar edecek..New Scientist dergisi bu haftaki sayısını 2012 yılının eylül ayında meydana gelecek büyük güneş fırtınasına ayırdı ve''Kopacak kıyamete deyindi''.

New Scientist dergisi bu haftaki sayısını 2012 yılının eylül ayında meydana gelecek büyük güneş fırtınasına ayırdı ve “Kopacak kıyamete, karanlık bir çağın başlamasına hazır mısınız” yorumunda bulundu. Derginin haberine göre, astronomlar 150 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa’yı vuracağını öne sürdü.

Şebekeler eriyecek

NASA uzmanlarına göre güneşte meydana gelecek büyük bir patlama sırasında ortaya çıkacak yoğun bir manyetik enerji akımı, dünyaya ulaştığında 1859’dakinden çok daha vahim sonuçlar doğuracak. 80 kilometre genişliğindeki bu manyetik dalgalar elektrik şebekelerine milyonlarca Watt’lık yüklenmeye neden olacak. 48 saatte internet, TV, radyo yayınları, elektrik sistemi kesilecek. Cep telefonu şebekeleri çökecek.

20 yılda onarılacak

Elektrik olmayınca kanalizasyon ve su sistemleri de çökecek. Sanayi ve gıda üretimi duracak. Süper market rafları tamamen boşalacak. Tam bir kaos yaşanmaya başlanacak. Telefon, GPS sistemleri çalışmayacak. Bir yıl içinde 100 bin insan açlıktan ölecek. Uzmanlara göre bazı ülkelerde elektrik hatlarını tamamen yenilemek gerekecek. Tüm bunların onarılması 20 yıl kadar sürecek bir yeniden inşa sürecini doğuracak. Dergi, “Bu milyonda bir ihtimalli felaket senaryolarından değil. Gerçek bir tehdit” yorumunu yaptı.

150 YIL ÖNCE DE OLDU

1 Eylül 1859 günü benzer bir güneş fırtınası yaşanmıştı. Gece saat 02:00’de, dünya gündüz gibi aydınlanmış, bu ana tanık olanlar “O kadar aydınlıktı ki gece sokağa çıkıp gazete okumak bile mümkündü” tanımlamasında bulunmuştu. Güneşten gelen anormal manyetik enerji nedeniyle telgraf sistemleri tamamen çökmüştü.

Mayaların takvimi de 2012’de bitiyor

2012’nin dünyanın sonu olacağına dair yüzlerce teori bulunuyor. Gelişmiş matematik ve astronomi bilimleriyle tanınan Maya uygarlığının kullandığı takvimde de 2012 “zamanın sonu” olarak gösteriliyor. Tazolkin adı verilen takvim, 5 bin 126 yıl sürüyor ve sonra da başa dönüyor. Ancak Maya takvimi 21 Aralık 2012 Cuma günü yeni bir çağın başlayacağına işaret etmiyor
....

Kendi Yorumum:Dediğim gibi Gaybı ancak Allah bilir...Bu haber her ne kadar enteresan olsada...
Mayalar gibi teknolojide ileri bir toplumun 2012 yılını son olarak gösteren takvimiyle bu olayın keşisecek olması olayı daha kurgulu bir hale getiriyor...

• Beğen
Tepkiler: Lion's Claw, >>_MaXiciX_<< ve ism@il 54

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben bununla ilgili bir konu açmıştım salih,buna foton çağı diyorlar yine mayalar geçiyo

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
valla öyle diyorlar ama tabi seninde dediğin gibi allah bilir

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Salih Baba&#8482;;1348681' Alıntı:
Evet hatırladım ama aynı konu değil...:)

Yok konuna bişey demedim ,Zaten senin konu biraz daha farklı ele almış , değişim için Teşekkürler:)

ash54

ash54

Üye
güneş fırtınasıda neymiş yaw.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:(:sos:karisti::oha::birak::oha2::sahan2::ohannes:o_O:blink:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son derece gereksiz anlamsız ve saçma sapan birşey..ALLAH dan başka bir kul bilemez bunu..Saçmalıklara inanmayın..:oke:

Şahsi kanaatin konunun açılması ve yorumda bulunmak bile yanlış bu konu hakkında..

Töbe töbe..Belli olmuş...Hey Allahım sen büyüksün..!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
DiaBLoS&#8482;;1349544' Alıntı:
Son derece gereksiz anlamsız ve saçma sapan birşey..ALLAH dan başka bir kul bilemez bunu..Saçmalıklara inanmayın..:oke:

Şahsi kanaatin konunun açılması ve yorumda bulunmak bile yanlış bu konu hakkında..

Haklısın ,fakat Mayalar ve Maya takvimini biraz araştırırsan seninde aklında bazı şeyler belirebilir..Ve ilginç olan ise Mayaların her söylemiş oldukları şeyin dünyada yaşanmasıdır..
->Ben bu Kıyamet Konusuna inanmıyorum ...inanmamda ,ama dünyanın evrim değişmesi konusuna inanırım..Çünkü ; dünya milyonlarca yıl önce zaten birçok evrim geçirmiştir..

Yorumuna Katılıyorum :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Katılıyorum....:oke:

Kınıyorum....:oke:

Konu başlığına bile gaybı ancak Allah bilir diye ben ekledim...Şahsi düşüncem zaten böyle kıyamet su saatte kopacak su yıl kopacak sözüne buradaki 700 bin üyeden hiçbiri inanmaz...

Benim konuyu açmamın asıl nedeni Mayalar....Bu toplumla ilgili ben cok araştırma yaptım ve gercekten müthiş bir toplum uzmanların dediği tarihle Mayaların takvimindeki ortak bağlantı dikkatimi oldukça cekti...Konuyu açma nedenim tamamen budur....
:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kınamanı gerektirecek bir durum yok senin nasıl şahsi yorumunsa benimde şahsi yorumum aynen odur...Daha fazla üstelemenin yorum yapmanında anlamı yok..:oke:

Saygılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS&#8482;;1349710' Alıntı:
Kınamanı gerektirecek bir durum yok senin nasıl şahsi yorumunsa benimde şahsi yorumum aynen odur...Daha fazla üstelemenin yorum yapmanında anlamı yok..:oke:

Saygılar

Haklısın yine başlamayalım...:)

Saygılar....

Doğan

Üye
Bilmemki nekadar inandırıcı..!

zaten kıyamet gelsede kopsak :D

Lion's Claw

İnandırıcı değil.

burak9400

burak9400

Üye
bunu da geçen gün mynet'te okudum:D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bende inanmıyorum insanlar kendi kıyametini kendi hazırlar kıyamet dunyanın sonu degilmi tamam işte insanlarda kendi sonunu hazırlıyor yavaş yavaş nasılmı
kimyasl madeler
kuraklık
açlık
kuresel ısınma
teknoloji
savaş
öyle bir zaman olacakki işte bu faktörler insan neslini yok edecek işte biz o zamana kıyamet diyecegiz

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hadi Bakalım..Madem 2012 de Kıyamet Kopacak Die Artislik Yapıolar...Bu Olayı Durdurmak İçin 3 Yılları Var...Durduramazlarsa Bişe Diyemem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt