Fahrettin.Onay Üye By_AkA' Alıntı: tüh be keşke kıyamet gelseydide kopsaydık Genişletmek için tıkla ... ahahah
Fahrettin.Onay Üye buketcik' Alıntı: bu sefer tutturamadı sanırım Genişletmek için tıkla ... ben mayalıların takvimini bekliyorum bakalım onu tutturabilicekler mi
buketcik' Alıntı: bu sefer tutturamadı sanırım Genişletmek için tıkla ... ben mayalıların takvimini bekliyorum bakalım onu tutturabilicekler mi
Fahrettin.Onay Üye ' KalendeR '' Alıntı: Tüh bee... Doğum günümden bir gün sonrası kıyamet... Tam kopmalık vallahi Genişletmek için tıkla ... haha
' KalendeR '' Alıntı: Tüh bee... Doğum günümden bir gün sonrası kıyamet... Tam kopmalık vallahi Genişletmek için tıkla ... haha
LuckyDALT0N Üye Varya bu haberi 19 mayıs gecesinde okudum,o gece burada deprem olmuştu.Aşırı derecede korkmuştum.21 Mayıs geldi geçti hala tık yok.Kendini bilmez dini kitapları değiştiren yaratıklar uydurmuş biyanlarından.
Varya bu haberi 19 mayıs gecesinde okudum,o gece burada deprem olmuştu.Aşırı derecede korkmuştum.21 Mayıs geldi geçti hala tık yok.Kendini bilmez dini kitapları değiştiren yaratıklar uydurmuş biyanlarından.
Praetor Emekli Yönetici E koptuu... Cumartesi günü Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutlamalarındaydım, kıyamet bile değil, kıyametler koptu Günü tutturmuşlar da saat olmamış
E koptuu... Cumartesi günü Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutlamalarındaydım, kıyamet bile değil, kıyametler koptu Günü tutturmuşlar da saat olmamış