Ue-Gazi
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Aynı lensi biri senin ailen,bacın ya da sevgilin için kullansa nasıl olurdu acaba? Buraya aynı şekilde yorum yazar mıydın merak ediyorum!!!ben bu lensten bir tane istiyorum...
Apit";1659141' Alıntı:sadece yalan. sitedeki ilk resme baktığınızda anlarsınız kadının altındaki giysi olduğu gibi duruyor yani içini göstermiyor.... ve arka plandaki insanların giysileride duruyor................
bu zaten uzun zamandır kullanımda olan birçok kamerada zaten bulunan bir özellik ki... bn bunu yıllar önce okuduğumda 100dolarlık kameralarla yapıyolardı... hileyse şu; gece görüş özelliği ve gece görüş sensörü....
gece görüş sistemi olan kameraların ışığı algılayan sensörüne(o zamanlar hariciydi, şimdi teknoloji nasıl bilmiyorum) siyah bant yapıştırarak yada herhangi başka yollarla gece görüş sistemini gün ışığında çalıştırmaya dayanıyor... gündüz vakti çalışan gece görüş sistemi kıyafetlerin biraz daha transparan(!) görünmesine sebep oluyor... fakat sistemin çalışma prensibi gereği genellikle sadece siyah ve koyu renk kıyafetlerde sonuç verdiği söylenir... ben bu haberi duyduğumda ise 2000 li yıllara millenium deniyodu...
ama bn denemedim bilmiyorum... bana kalırsa sizde denemeyin, denersenizde görüntü sisteminde oluşacak zararlarda tamamen size aittir...
Aynı lensi biri senin ailen,bacın ya da sevgilin için kullansa nasıl olurdu acaba? Buraya aynı şekilde yorum yazar mıydın merak ediyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?