ahmet meço
Üye
-
Konu Sahibi
-
moderetör anıl beyin dediğini destekliyorumlütfen yükleme talimati , rom hakkında içerik bilgisi ve ön izleme ekleyiniz .
Nasil yukleyebiliriz normal cwmden rom atar fibimi yukluyoruz birde 16 gb icinbi sikinti cikartirmi gorsel gelan atarsan cok iyi olurOrjinal blü rom dur diğer kitkat romlar dan çok daha stabil dır ses 4.2.2 dekinden daha yüksek ve kaliteli çünkü DTS sound var benden söylemesi sitemizdeki bütün romları yükledim bundan iyisi yok tercih sizlerin....
hayır aslında kolay kolay bişey olmaz . telefon birick olmadığı sürece kolay kolayda brick olmaz .hahabe ne root atmsını bilirim ne rom nede cwm çok karışık ve tehlikeli eksik bişey yapınca telefon elinde kalıyo
arkadaşlar kitkatın tam sürümüdür 1 aydır sorunsuz kullanıyorum dts sound vardır buyrun linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrootyetkisi gereklidir kitkat için rootLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelefonun mobil internet sıkıntısı var onun içinde marketten APN Turkey i indirip kurun sorun bitmiştir güle güle kullanın 630 mb civarında boşta ram oluyor kamera mükemmel ses mükemmel yüklemeyi CWM ile yapıyoruz vipe data wipe chanc format sistem wipe dalvink chanch. Yapıp yüklüyorüz kurulumdan sonra root geliyor ama kitkat için tekrardan linkini verdiğim root u yukleyin discovery nin keyfini çıkarın not 4 un lık için dir 16 gb likta deneme fırsatım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?