byAndroid
Üye
Galiba onlar tel hafizasina cunku bu program data lari ve obb leri tasimak icin yapilmis apk tasimiyo galiba bende pek bilmiyorum onemli olan benim icin o kocaman obb dosyalarini tasimasiTesekkurler valla kardesim apkleri nereye kuruyor tel hafizasinami
baya isime yaricak bu pro saolun anlatiminiz icin [emoji2]Galiba onlar tel hafizasina cunku bu program data lari ve obb leri tasimak icin yapilmis apk tasimiyo galiba bende pek bilmiyorum onemli olan benim icin o kocaman obb dosyalarini tasimasi
Data ile oyunu esitliyordur.Galiba onlar tel hafizasina cunku bu program data lari ve obb leri tasimak icin yapilmis apk tasimiyo galiba bende pek bilmiyorum onemli olan benim icin o kocaman obb dosyalarini tasimasi
Rica ederim bende bi yerde bulmustum adama dua etmistim o kadar aramama ragmen obb dosyasini tasiyacak program bulamadim bu en basarli program yapana helal olsun link2sd felan bos bende o programdan bisi anlamadim onun yaptigini telefon kendiligindende yapiyo sd karta tasiyo zaten tek sorun obb ler tasinmiyordu o da bu program sayesinde cozuldubaya isime yaricak bu pro saolun anlatiminiz icin [emoji2]
aynen iyimiş [emoji106]Rica ederim bende bi yerde bulmustum adama dua etmistim o kadar aramama ragmen obb dosyasini tasiyacak program bulamadim bu en basarli program yapana helal olsun link2sd felan bos bende o programdan bisi anlamadim onun yaptigini telefon kendiligindende yapiyo sd karta tasiyo zaten tek sorun obb ler tasinmiyordu o da bu program sayesinde cozuldu
GL to SD uygulamasıda ayni işi data/obb taşıyor ama kitkat ile denemedimRica ederim bende bi yerde bulmustum adama dua etmistim o kadar aramama ragmen obb dosyasini tasiyacak program bulamadim bu en basarli program yapana helal olsun link2sd felan bos bende o programdan bisi anlamadim onun yaptigini telefon kendiligindende yapiyo sd karta tasiyo zaten tek sorun obb ler tasinmiyordu o da bu program sayesinde cozuldu
Teşekkürler.
Usta telefonumda 500 mb yer var yüklemek istediğim oyun walking the dead 1.5 gb bu oyunu nasıl yüklerimBoyle olucak en sonda sag taraftaki seyin yesil olmasi lazim ustune tiklayinca oluyo zaten yesil olmazsa olmaz
Usta telefonumda 500 mb yer var yüklemek istediğim oyun walking the dead 1.5 gb bu oyunu nasıl yüklerim
300-500 mb lik oyunu taşıma işini kaptıkta mesele telefon hafızasına sığmayan oyunu hafıza kartına kurmak
Tam anlamadım bahadır mesela walking the dead kur diyorsun data veya obb dosyasını hafıza kartına mı at diyorsunData dosyasını elle tasıyabılırsın hafıza kartına sonra uygulama üzerinden oyuna baglarsın.
Tam anlamadım bahadır mesela walking the dead kur diyorsun data veya obb dosyasını hafıza kartına mı at diyorsun
Allah razı olsunTel hafızasında yer yoksa pc den data dosyasını hafıza kartına uygun konuma at.
Sonra aynı klasorden tel hafızasına uygun konuma boş olarak aç ve uygulamaya girip bağla dersen oyun data dosyasını görecektir
Xposedi kurdum biraz kurcalıyorum google playdan direk hafıza kartına kurma gibi bir modül varmı üstad bide chromenin download klasörünü hafıza kartı nasıl yapabilirimyardım eden birini buldum mu fena soru sorarım kusura bakama bu işlerde cahilim
Allah razı olsun
Bunu nasıl yapıyorsun resimle göstermen mümkün mü samsung S4 te mümkün mü?hafiza kartina yonlendiriyordum terminal emulatorle 0 i kodla 1 yapiyordum hersey hafiza kartina gidiyordu yarin bi pcde not almistim bakim[emoji2] bende isler kesat root olamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?