Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anıl ne diyorsun anlamadim ne kuruluyor h.kartına ?abi hafiza kartina direk kurulabilen modül vardi aklima gelmedi tam bilinmi tesekkur ederim
App2sd vardi sanirim yuklerken yükleme yerini soruyor ama root istiyor.evet yazdığımi bende anlamadim busefer haklısın diyorumki abi direk uygulamalari hafiza kartina yönlendiren uygulama varmi direk hafıza kartina kurmaya yarayan modul
kitkatta calismiyor dediydilerApp2sd vardi sanirim yuklerken yükleme yerini soruyor ama root istiyor.
ya 0 1 yapiyodum ben oyle direk kuruyordumFolder mount candir buyuk oyunlarin obb sini bile hafiza kartina tasiyor en iyisi bence bu program deneyin root istiyor yalniz
Kitkatta işe yariyormuFolder mount candir buyuk oyunlarin obb sini bile hafiza kartina tasiyor en iyisi bence bu program deneyin root istiyor yalniz
0 1 ne oluyor anıl?ya 0 1 yapiyodum ben oyle direk kuruyordum
hafiza kartina yonlendiriyordum terminal emulatorle 0 i kodla 1 yapiyordum hersey hafiza kartina gidiyordu yarin bi pcde not almistim bakim[emoji2] bende isler kesat root olamiyor0 1 ne oluyor anıl?
Linkteki uyg. Ile taşiyabilirsin ama root gerekiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçi root varsa lukypatcherda kullanabiliyorsun
Tabiki ben suan kitkatda kullaniyor fifa 14 ve mc3 un obb si hafiza kartinda ikisinin toplami 3 gb yoksa telde hafiza yetmiyor 16 gb clas 10 hafiza kartini bosuna almadik [emoji41]Kitkatta işe yariyormu
Nerde sikinti ciktiysa cozerizfoldermount kullanimi nasıl onuda cozemedim zaten
bana bastan anlatsan ii olurdu aslındaNerde sikinti ciktiysa cozeriz
Uygulamayi kurcan ac sonra seceneklerden uygulama listesine gir hangi programi yada oyunu tasiyacaksan sen cift olustur de sonra evet de devam et tasinsinmi sorusuna evet de boyut buyukse uzun surebilir class 10 tavsiyem sonra tasidiktan sonra is bitti resimde atayim beklebana bastan anlatsan ii olurdu aslında
Tesekkurler valla kardesim apkleri nereye kuruyor tel hafizasinamiBoyle olucak en sonda sag taraftaki seyin yesil olmasi lazim ustune tiklayinca oluyo zaten yesil olmazsa olmaz
Uygulamayı aç uygula taşı secincebana bastan anlatsan ii olurdu aslında
sanada Teşekkürler abi hele ben root atimda [emoji106] teferruata gecis yapacamUygulamayı aç uygula taşı secince
3 satır var.
1. satira uygulama ismini yazıyorsun.
2. Satirda datayi seciyorsun.
3.satirda tasinacak konumu seciyorsun.
Sonra taşıyor.
Bakalim oyun acilacakmi hele bi tasisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?