Kitkat 4.4.2 rom Buyurun...

Sponsorlu Bağlantılar

er642

Üye
    Konu Sahibi
Kitkat 4.4.2 rom Buyurun...
Tarafimca silindi 4.4.2 için her yere nezaman çıkacak diye yazanlar simdi fotoğrafa takmış demekki paylaşım yapmaya gerek yok herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yucel2811

dogu73

dogu73

Üye
fotoğraf yok özellik yok bişey yok. biraz bilgi hocam

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

er642

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi derken 4.4.2 discovery romu dedim zaten MTK octa ROM gayet açık resimlerle ilgilenecek vaktim yok benim yabancı bir sitede buldum denedim sorun görmeyince yukledim isteyen yükler kullanır gayet hızlı stabil ROM memnun kalacaksınız sadece kurulumdan sonra ilk açılışta ayarları yaptıktan sonra birkaç kez kapatıp açın sonra sorunsuz kullanin

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
konu açarken biraz özen gösterseniz resimler kurulum falan hepsinde var bunlar tabi diğer konuları bi inceleyin isterseniz

selk

Üye
Aman büyük. Bir eksiklik. Coloros hepsinden iyi demekle kalmıyorum süper sanki 4.4.2 kit kat olmasa olmaz. İyiki silmişsin çokta önemli değilAman büyük. Bir eksiklik. Coloros hepsinden iyi demekle kalmıyorum süper sanki 4.4.2 kit kat olmasa olmaz. İyiki silmişsin çokta önemli değilAman büyük. Bir eksiklik. Coloros hepsinden iyi demekle kalmıyorum süper sanki 4.4.2 kit kat olmasa olmaz. İyiki silmişsin çokta önemli değilAman büyük. Bir eksiklik. Coloros hepsinden iyi demekle kalmıyorum süper sanki 4.4.2 kit kat olmasa olmaz. İyiki silmişsin çokta önemli değil

dogu73

dogu73

Üye
Afedersiniz ama liseli kızlar gibi trip atacağınıza konu açma kurallarına uygun açsaydınız burada size teşekkür ederdik.

Üst Alt