Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kitap severler klubü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kitap severler klubü
evet ben çok severim kitab okumayı daha çok kişisel gelişim ve aşk romanları okurum özellikle Kamelyalı Kadın Alexandre Dumas' ın kitabından baya etkilenmiştim
saranghaee
Üye
ben her tür kitap okurum. Ama bu aralar pek okumuyorum. Selma ve gölgesi peyami safa'nın gerilim,polisiye,aşk,intikam dolu kitaplarından biri ve güzeldi de ..
DDorlion
Üye
romandan nefret ediyorum bildi veren kitaplari seviyorum yazar boyle onemli bisey anlatsin mesela kuran i kerim in sifreleri
x-scarface
Üye
Cinayet polisiye tarih romanları okurum. Ortalama haftada bir kitap bitiririm.
somurtukk
Üye
tarihi ve aşk romanları.
MrTech
Üye
Ben John C.Parkin'in kitabından etkilenmistim.Ve arunas yayınlarının cogu kitaplarını okuyorum
Amaru Shady
Üye
tabi ki severim. Her gün düzenli okuyorum
doctorrr
Üye
öncelikle şunu söyleyeyim beni babam değil, kitaplar eğitti ve eğitiyor... genellikle tarih felsefe sosyoloji üzerine kitapları tercih ederim en kötü günde 50-100 sayfa okurum. rudolf marx ve freud un eserleri beni ideolojik olarak yönlendiriyorlar diyebilirim romanları genelde başucu kitabı yaparım.
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Ne bulursam okurum ama daha çok macera, gerilim, polisiye veya bilim kurgu.