Püf Noktası Kitap programı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ? (Android için )

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kitap programı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ? (Android için )
Arkadaşlar aşağıda örnekte ki gibi bir program yapmak istiyorum. Hani fazla özelliği yok sadece kitabı konularına ayırmış. Böyle bir program yapabilmek icin java dili bilmeye gerek var mı ? Ve ya nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
android için bildiğime göre java dili bilmek lazım

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Tamam ama ayrıntılı birşey hazırlamayacağım. Örnekte ki program gibi sade olacak.. bunun için de mi lazım acaba
java dili lazım :) en küçük bir program için bile aslında qtyle de bir şeyler yapılabiliniyor :oke:

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Silinen Üye 2480407
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
deme hocam.. :)
ben internetten 2 gb lık bir android eğitim seti indirdim ama çok karışık geldi daha kolayını arıyormu
eğitim setinin linkini banada pm atarmsn veya paralı bir set mi?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Uygulama yazmak kolay değil ben 0 dan başladım kafama koydum şuan baya baya yazıyorum Seneye üniversite sınavına giricem gireyim bi yere yerleşeyim.Google playde yerimi sağlam alacağımm :) Bu arada en kolay şekilde Eclipse ile yazılır.Java eklentisidir ve java bilgisi gerektirir.java bilenler çok kolay yazabilirler androide uygulama. developer.android.com/ bu sitede androide uygulama yapmak isteyenler için indirilecek programlar ayarları yapılı paket şeklinde var. Android SDK + Eclipse vs. 400 MB indir.İnternetteki videolarla ayrıca kitap alarak 1 senede halledersin.Kitap önemli ben "Merhaba Android" isimli kitabı almıştım en basitten karmaşığa anlatıyor.tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve reflex
reflex

reflex

Üye
Bende bi ara denedim eclipse indirdim SDK falan kolay deil ama deneyip yapmazsan zaten alisip yazamazsin

• Beğen
bahaddin53

bahaddin53

Üye
program paketini indir.Youtubeye erişebiliyorsan ordan ara 8-9 serilik videolar var nasıl uygulama yapılır diye ama kitap almanı tavsiye ediyorum .

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
program paketini indir.Youtubeye erişebiliyorsan ordan ara 8-9 serilik videolar var nasıl uygulama yapılır diye ama kitap almanı tavsiye ediyorum .
Uygulamalı olarak anlatan birisini buldum. Güzel anlatıyor doğrusu ama benim moralimi en başta bozdu.. Anlatan kişi sizin de dediğiniz gibi java dilini bilmemiz gerektiğini yoksa uygulama yazamayacağımızı söyledi. Sizce java dilini bilmeden uygulama yazılamaz mı ? örneklere bakılarak .. Ben çok kaliteli birşey istemiyorum. Konu da da belirttiğim örnekte ki kitap gibi program yazmak istiyorum. Ayrıca butonları falan düzüyorum eclipse de , mesela "konular" diye bir button yaptım. Ben bu buttonun içine girip yani button tşuna basıldığın da nasıl konulara yönlendirebilirim ?

Üst Alt