Kitap Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

BYFECI

BYFECI

Üye
Yemen diye bir roman da var okuyabilene aşk olsun :D kalınlığı elim kadar :ehe

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Dan Brown abinin ihanet noktasi haric butun kitapları ve zar adam bu da Luke Rhinehart diye bi abimizin kitabi ve aklımdan bir sayi tut da guzel mis bide osho nun kitaplari bir de c. bukowski nin bi de richard dawkins kitapları zati dünya klasiklerinin genelini okumussundur :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Akıncı

Akıncı

Üye
Cin ali mi neydi ya onu oku bence :ehe

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
Abi hemen aklınız yabancı romanlara gitmesin git yavuz bahadıroglu kadir mısıroglu mustafa armağan oku tarih iyidir bunları dene hem gerçek tarihi ögren hemde yabancıların yazdıgı andiri gundik şeyler okuma

veysbaba

veysbaba

Üye
dostoyevski-kumarbaz

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Dan Brown abinin ihanet noktasi haric butun kitapları ve zar adam bu da Luke Rhinehart diye bi abimizin kitabi ve aklımdan bir sayi tut da guzel mis bide osho nun kitaplari bir de c. bukowski nin bi de richard dawkins kitapları zati dünya klasiklerinin genelini okumussundur :D
dan browna her ne kadar kıl olsam da kitapları çok sarıyor :D dijital kale kitabının hastası olmuştum mesela :D teşekkürler :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Abi hemen aklınız yabancı romanlara gitmesin git yavuz bahadıroglu kadir mısıroglu mustafa armağan oku tarih iyidir bunları dene hem gerçek tarihi ögren hemde yabancıların yazdıgı andiri gundik şeyler okuma

ne bu böyle yabancı da okurum türkte okurum ne bu yabancı düşmanlığın

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
dublörün dilemması nı oku çok değişik :ehe
Hatta tüm Murat Menteş kitaplarını :ehe

PixelWolf

Üye
Dewey - Vicky Myron
Twilight Serisi
The Host

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Dewey - Vicky Myron
Twilight Serisi
The Host

Vampirli kitaplari pek sevmem boyle kitaplar insana bir sey katmaz

Turu farketmez dedim ama bu kitaplarin ayni zamanda bana bir seyler ogretebilecek kitaplar olmasi iyi olur

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Metro 2033,2034
Olasılıksız
Od (İskender Palanın kitabı.Edebiyat dersinde konu Yunus Emreydi od nedir diye sordu bende kitaptan bildiğim için cevapladım sözlü 100)
Yürüyen ölüler

• Beğen
0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
Olumlu düşünmenin gücü
Norman Vincent PEALE

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt