minoo
Üye
-
Konu Sahibi
-
nihat aynı anda 3-4 kitap okuyor
Pınar yuh yabalik hafızali
http://www.maxicep.com/kitap/seytan-yemini-jean-christophe-grange-446145.html
Kadın Kokusu vahşet içermiyor ki ama. Çok sakin bir kitap. Aslına bakarsan sıkıcı bile sayılabilir. Ama sevdim ben.
o nası oluyor Pınar? herşey birbirine girer, karışırayrıca vahşileşme konusunda Mert'e katılıyorum
Bende de Dijital Kale var. Çok merak ediyorum ama bi türlü sıra bulamıyorum ona
anladım
Dijital Kale'yi ben okuyorum. Çok heyecanlı gidiyor. Şöyle söyleyebilirim. Bir dizi izlersin sonunu merak edersin diğer bölümüne başlamak istersin hemen. Aynen öyle.
Daha da açayım. Her bölümde mutlaka bir olay geçiyor. Sonucunu vermeden başka bir bölüme geçiyor. Sen önceki olayı merak ederken , okuduğun olay da merakla bitiyorKarışık oldu ama anlatabildim umarım. Daha sonraki bölümde ilk merak ettiğin olay anlatılıyor
anladım
Dijital Kale'yi ben okuyorum. Çok heyecanlı gidiyor. Şöyle söyleyebilirim. Bir dizi izlersin sonunu merak edersin diğer bölümüne başlamak istersin hemen. Aynen öyle.
Daha da açayım. Her bölümde mutlaka bir olay geçiyor. Sonucunu vermeden başka bir bölüme geçiyor. Sen önceki olayı merak ederken , okuduğun olay da merakla bitiyorKarışık oldu ama anlatabildim umarım. Daha sonraki bölümde ilk merak ettiğin olay anlatılıyor
Tam anlatamadım ya, neyse
Ben hala Aşk-ı Memnu'yu bitirmeye çalışıyorum
Ben anladım ne demek istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?