Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kit Kat Launcher
Sponsorlu Bağlantılar
wwwhmz
Üye
Konu Sahibi
Kit Kat Launcher
Kit Kat Launcher :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüleri :
Güle güle kullanın
Teşekkürü çok görmeyin
Son düzenleme:
Buğra
Admin
Tesekkurler eger kullandiysaniz ram kullanimi ne kadar acaba kac mb ram tuketiyor?
Nexus 4 kullanıyorum, Jelly Bean 4.3 launcher ile aynı ram kullanıyor diyebilirim
bacher
Üye
Arkadaşım denemek istediğim bir launcher.fakat güvenlik problemlerinden dolayı kabul edilmedi.lütfen link olarak paylaşırsan süper olur.
dropbox bizler için zor oluyor.
AVCIUGUR
Üye
ya bu rootla mı yapılıyo.hepsini yüklüyorum google home a girmeye çalışınca google search not found diyor.google search açık valleti de yükledim neden_?
ya bu rootla mı yapılıyo.hepsini yüklüyorum google home a girmeye çalışınca google search not found diyor.google search açık valleti de yükledim neden_?
Arkadaşım denemek istediğim bir launcher.fakat güvenlik problemlerinden dolayı kabul edilmedi.lütfen link olarak paylaşırsan süper olur.
dropbox bizler için zor oluyor.
Zip'te ki 3 dosyanın hepsini kurduysan sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer çıktıysa telefonu yeniden başlat.
By_torque
Üye
ne yazıkki olmadi.root istiyor olabilir mi.çok istiyordum bu temayı 4.1.2 de çalşöıyor arkadaşlar hep beni bulur bu şanssızlıklar dün güncellemiştim teli
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Teşekkürler
enesrsln
Üye
CyanogenMod 10.2 için KitKat teması var mı ?
212celal
Üye
aynen google arama. durdu LG p880 rootlu tel
By_torque
Üye
birkaç konu önce kit kat teması vardı bende onu yükledim apexle kullanıyorum ama bu apexin menüsünde ikonların yerlerini değiştiremiyoruz ya deli ediyor beni.çok stabil çok güzel ama en basit özellik yok.acaba bi yaması falan var mı ki