Kit Kat Launcher

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Kit Kat Launcher
Kit Kat Launcher :

Ekran görüntüleri :

Güle güle kullanın :)
Teşekkürü çok görmeyin :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xxcondaxx, Rıdvan4, en-sel ve 1 kişi daha

Buğra

Buğra

Admin
Tesekkurler eger kullandiysaniz ram kullanimi ne kadar acaba kac mb ram tuketiyor?

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

bacher

Üye
Arkadaşım denemek istediğim bir launcher.fakat güvenlik problemlerinden dolayı kabul edilmedi.lütfen link olarak paylaşırsan süper olur.
dropbox bizler için zor oluyor. ;)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
ya bu rootla mı yapılıyo.hepsini yüklüyorum google home a girmeye çalışınca google search not found diyor.google search açık valleti de yükledim neden_?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
ya bu rootla mı yapılıyo.hepsini yüklüyorum google home a girmeye çalışınca google search not found diyor.google search açık valleti de yükledim neden_?
Zip'in içindeki tüm dosyalar birbiri ile bağlantılı sadece homeyi kurarsan çalışmaz.
Arkadaşım denemek istediğim bir launcher.fakat güvenlik problemlerinden dolayı kabul edilmedi.lütfen link olarak paylaşırsan süper olur.
dropbox bizler için zor oluyor. ;)
Şimdilik sadece dropbox'a yükledim, daha sonra yandex diske yükleyeceğim.

By_torque

By_torque

Üye
kardeş sadece launcher mi yoksa tema mı yani apex falan gerekiyor mu yoksa kendi başına launcher mi

By_torque

By_torque

Üye
yükledim ama google arama durdu diyor ??? yrdımcı olabilir misin kardeş

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama google arama durdu diyor ??? yrdımcı olabilir misin kardeş
Zip'te ki 3 dosyanın hepsini kurduysan sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer çıktıysa telefonu yeniden başlat.

By_torque

By_torque

Üye
ne yazıkki olmadi.root istiyor olabilir mi.çok istiyordum bu temayı :birak:4.1.2 de çalşöıyor arkadaşlar hep beni bulur bu şanssızlıklar dün güncellemiştim teli :alsana:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
enesrsln

enesrsln

Üye
CyanogenMod 10.2 için KitKat teması var mı ?

212celal

212celal

Üye
aynen google arama. durdu LG p880 rootlu tel

By_torque

By_torque

Üye
birkaç konu önce kit kat teması vardı bende onu yükledim apexle kullanıyorum ama bu apexin menüsünde ikonların yerlerini değiştiremiyoruz ya deli ediyor beni.çok stabil çok güzel ama en basit özellik yok.acaba bi yaması falan var mı ki

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

Üst Alt