Kişiye Özel Zil Sesi Ayarlama

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kişiye Özel Zil Sesi Ayarlama
Akıllı telefonlar ile aklınıza gelemeyecek birçok işlemi hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bu yazımda da sizlere kişiye özel zil sesi ayarlama nasıl yapılır onu anlatacağım. Aşağıda anlatacağım basit yöntem ile bütün Android işletim sistemine sahip cihazlarda kişiye özel zil sesi yapabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz insanlar sizi aradığı zaman farklı zil sesleri çalacak ve sizi arayan kişinin kim olduğunu daha telefona bakmadan zil sesinden bileceksiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Hangi markaya ait cihaz olursa olsun mutlaka bir rehber uygulaması bulunuyordur. Xiaomi, Samsung, LG, HTC ve Google gibi büyük akıllı telefon üreticileri telefonlarında özelleştirilmiş farklı arayüzler kullanmaktadır. Bu noktada hepsi Android işletim sistemi kullandığı için temel özellikleri içlerinde barındırmaktadır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonunuzda bulunan rehber uygulamasını açın. Ardından rehberinizden kişiye özel zil sesi ayarlamak istediğiniz kişiyi bulun ve tıklayın. Kişi detayları sayfası karşınıza geldiğinde sağ üstte yer alan açılır menü butonuna basın. Burada karşınıza zil sesi seçeneği çıkacaktır. Zil sesi seçeneğine tıkladıktan sonra ister telefonun kendi zil seslerinden isterseniz de herhangi bir mp3 dosyasını kişiye özel olarak ayarlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt