Kişilik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Kişilik
Yöneticiler yok diye Burda saçma sapan konular açıp milleti zor duruma düşürmeyin. Bu sizin acizliğinizi gösterir. Nasıl bir kişilik olduğunuzu gösterir. Lütfen paylaştığımız şeylere dikkat edelim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ne Oldu Pire .? =]

Samet.25

sacma konu cokta sinirlendiğin hangisi merak ettım :D

Enes

Enes

Üye
Yöneticiler yok diye Burda saçma sapan konular açıp milleti zor duruma düşürmeyin. Bu sizin acizliğinizi gösterir. Nasıl bir kişilik olduğunuzu gösterir. Lütfen paylaştığımız şeylere dikkat edelim.
:tşk:

OPC

OPC

Üye

:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
:allalla:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir üye burada kural dışı bir harekette bulunduğunda bu size, ona hakaret etme hakkı vermez.
Haksızlığa haksızlıkla karşılık veremezsiniz.

(Eski bir imzamdan alıntı:
(Mecelle-i Ahkâm-ı Adliyye'den...)
Madde 921- Mazlum olanın, başkasına zulm etmeye hakkı yoktur. Meselâ sahte para alan, bunu başkasına veremez.
Eğer küfür yerseniz küfür edemezsiniz. Şikâyet sistemini kullanın!..)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Ne yani şimdi ben hakaret mi ettim ? He ?

Eğer adam zaten kişiliksizse ona kişiliksiz demek hakaret mi oluyor ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Adamın kişiliğini yargılamak size mı kaldı?..
Bir kimseye kişiliksiz demek hakarettir. Suçtur!..
Uyarı puanı almamanızın tek nedeni olayda belli ölçüde tahrik de olmasıdır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Furkan Su Cinsellik Tarzi Seyler Artik Cok Olaganlasti, Siradanlasti, Normallesti ..
Bunu Paylasan Kisilere Laf Atmak Yanlis Olur Bence De .. Sonucta Oda Onun Zevki ..
Ve Biraz Acik Olmak Gerekiyor .. Simdi Sana Hic Cinsellikle Ile Ilgili Video Izlemedin Mi Diye Sormaya Bile Gerek Duymuyorum ..
Cunku Cevaptan Adim Gibi Eminim ..

codblackops2

codblackops2

Üye
Furkan Su Cinsellik Tarzi Seyler Artik Cok Olaganlasti, Siradanlasti, Normallesti ..
Bunu Paylasan Kisilere Laf Atmak Yanlis Olur Bence De .. Sonucta Oda Onun Zevki ..
Ve Biraz Acik Olmak Gerekiyor .. Simdi Sana Hic Cinsellikle Ile Ilgili Video Izlemedin Mi Diye Sormaya Bile Gerek Duymuyorum ..
Cunku Cevaptan Adim Gibi Eminim ..

:d:

Superfan

Superfan

Üye
Benim de aklıma o geldi.Sanırım mobil p**n yazan kişiye kızıyor :ehe

Bu arada arkadaş sinirden 3 günlüğüne uzaklaşmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt