Olay burada bitiyor zaten bildirim göstermiyorsa ne anladım ben bu işten. Şu an tamamen kalabalığı toparlamak için kullanılabilir. Mesela bildirim almadığınız uygulamaları koyarız artık. Dediğimiz gibi bu bi başlangıç. Böyle bir şey geldiyse geliştirilecektir. Ama işte 8.1 e bakmak lazım. Şu saatten sonra tek basamak kaldı oda 8.1 bakalım becerirlerse devam ederiz WP ye olmazsa kendileri bilir
arkadaşlar ilginç bir durum var farkettiniz mi bilmiyorum. Klasörler uygulaması arka planda da çalışıyor. Bu demek oluyor ki bildirimler ile ilgili bir gelişme yakında olabilir. Ne dersiniz?
Zaten olması gereknde bu umarım arkaplanda çalışmadan da gösterebilir bildirimleri. Dikkat eden varsa mesajlaşma müzk+videolar arama gibi sisteme dahil uygulamaları klasörleyemiyorsunuz.
Ses ayarları Nokia alakalı değil. Bu nokianın yapabildiği bir uygulama. Ses ayarı ms nin işi. Ms zaten gdr3 ile neler geleceğini duyurmuştu. Artık ümitlerimiz 8.1 için olacak
haha bu turbo mudur nedir yeni adıyla tmobile yine banlanmış : )) çocuk forum aleminin nefret edilen siması haline geldi heryere gülücük koymalar falan enteresan : )
Zaten olması gereknde bu umarım arkaplanda çalışmadan da gösterebilir bildirimleri. Dikkat eden varsa mesajlaşma müzk+videolar arama gibi sisteme dahil uygulamaları klasörleyemiyorsunuz.
Güzel düşünülmüş de tıkladıktan sonra klasöre yönlendirip içinden seçip de açacağımıza, direk tıklandığında o uygulamayı açsa daha iyi olur. İnşallah geliştirilir.
haha bu turbo mudur nedir yeni adıyla tmobile yine banlanmış : )) çocuk forum aleminin nefret edilen siması haline geldi heryere gülücük koymalar falan enteresan : )