Kısaca iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Kısaca iPhone 5
Diğer konularda iPhone 5'in tanıtıldığı konferansdan daha çok bahsedildi ve konu daha çok konferens ağırlıklıydı.. Bende iPhone 5'in özelliklerinde kısaca ve genel olarak bahseden bir konu açayım dedim ve bu konuyu açtım :) iyi incelemeler :) (sadece 517 kb kotanız gitti)

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Türe

Türe

Üye
:tşk: veysel Apple in sitesindeki video yu da koyarsan iyi olur

codblackops2

codblackops2

Üye
panorama,a6,ekran boyutu dışında bildiğimiz apple :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yeni ipod touch nasıl?

yakup_281

yakup_281

Üye
bence kral neo v

codblackops2

codblackops2

Üye

az mi farkı var :angry: iphone 5 in 4s ile arasındaki farktan daha çok fark var lumia 900 ile 920 arasında. En azından işletim sistemi değişti gelişti.

tartışma çıkar diye fazla detaya inmiyorum boşver bilen biliyor zaten :good:

Türe

Türe

Üye
Begenmekle sizin yaltiginiz farkli :ah mehmet sana bisey demiyorum yanlis anlama. iPhone 4s : iOs 5 , iPhone 5 : iOS6 İLE GELDİ BU ARADA

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
...

buraya yazdığımı sildim olmadı yav.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Begenmekle sizin yaltiginiz farkli :ah mehmet sana bisey demiyorum yanlis anlama. iPhone 4s : iOs 5 , iPhone 5 : iOS6 İLE GELDİ BU ARADA

vede iphone 4 + 4s + 3gs ücretsiz bir şekilde ios6 ya terfi edebilecek :good:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bence güzel telefon .. Ekran boyutunu büyüttükleri iyi oldu bence . Çoğu kişi ekran boyuntu küçük diye almıyodu ıphoneyi :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ben bunu zaten gayet begendim ama fazla bi değişiklik olmamış en önemlisi de tasarımi. Iphone zaten kendine güveninden böyle bi telefon çıkardı nokia gibi zor bi durumda olsaydı bu şekil bi telefondan çok daha üstün birşey çıkartırdı. Zaten bu da az satmayacaktir.

Türe

Türe

Üye

ben bunu zaten gayet begendim ama fazla bi değişiklik olmamış en önemlisi de tasarımi. Iphone zaten kendine güveninden böyle bi telefon çıkardı nokia gibi zor bi durumda olsaydı bu şekil bi telefondan çok daha üstün birşey çıkartırdı. Zaten bu da az satmayacaktir.

:evet: benim tepkim sana degildi alinma sakin ustune :evet:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya büyüttülerde çok imce uzun oldu ya..

- - - Eklendi - - -

http://www.apple.com/ipod/

Tamm beyler yaza doğru ipod touch alıcam abi süper bir şey yaa :yuru ben türkiye sayfasına baktığım için bulamamışım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt