Kısa süre önce sızdırılan kasa iPhone 7’ye değil Meizu’nun akıllısına ait

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kısa süre önce sızdırılan kasa iPhone 7’ye değil Meizu’nun akıllısına ait
Meizu’nun yeni amiral gemisi Pro 6’nın ilk görseli ortaya çıktı…


Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden olan Apple’ın iPhone modelleri, en fazla ilgi gören akıllı telefon modelleri olurken, yeni sunacağı modeller hakkında gelen haberler de daha fazla takip edilmekte.




Bu seneye bakacak olursak eğer, 21 Mart olarak önümüzdeki günlerde firmanın yeni bir etkinlik düzenleyeceğini söyleyelim. Bu yeni etkinlikte de Apple, iPhone SE ya da iPhone 5SE adı ile gelecek olan yeni 4″ ekranlı iPhone akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak.

Ayrıca yine her zamanki Eylül ayında firmadan yeni bir etkinlik daha gelmesi beklenirken, bu etkinlikte de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtılacak. iPhone 7 hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, dün üretim sürecinde sızdırılan bir akıllı telefon kasası görselinin iPhone 7’ye ait olduğu iddiaları gelmişti.

Görselde özellikle de anten çizgileri ön plana çıkartılırken, yeni bazı bilgilere göre bu kasa iPhone 7’ye ait değil. Meizu’nun Bilim ve Teknoloji bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Li Nana Weibo hesabı üzerinden bu fotoğrafta yer alan cihazın kasasının Meizu’nun yeni Pro 6 modeline ait olduğunu belirtti.



Böylece Meizu Pro 6’ya ait ilk görsel de gelmiş oldu. Kısa bir süre önce resmi olarak duyurulan 10 çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X25 yonga setinin bu akıllı telefona özel olacağı bilgisi de gelmişti.

iPhone 7’nin bu tasarıma benzer anten çizgileri ile gelmeyeceğini söyleyemeyiz. Apple’ın akıllısında da benzer tasarım kullanılabilir.

Kısa süre önce sızdırılan kasa iPhone 7’ye değil Meizu’nun akıllısına ait - MaxiCep
 


Üst Alt