Kisa msj yazarken mms moduna geciyor

Sponsorlu Bağlantılar

aazizqodruke

Üye
    Konu Sahibi
Kisa msj yazarken mms moduna geciyor
androide has bişeymi samsunga hasbişeymi bilmiyorum ama 3. mesajdan sonra telefon otomatikman mesaji multimedya mesajına DONUSUP MMS OLARAK gidiyor.uzun olarak yazdigim msji mms formatinda gitmemesi icin nasil bir ayar yapabilirim ?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Başka çareler var tabi rom değiştirebilirsin mesela cm9da o sınır yok yada go sms programları var markette onlarla oluyo diye biliyorum dene

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Samsunga özel sanırım. Sms paketi kullanmayanlar için iyi aslında ama karşı tarafta eski telefon varsa sıkıntı olur. Başka bir sms uygulaması kullanabilirsin. Go sms baya iyidir ya da facebook messenger. Hem facebook mesajları hem de normal mesajlar bir arada olur

messevim

messevim

Üye
bende de 5.mesajdan sonra öyle oluyor ve gayet gıcık bir durum. tel htc

frk uzn

frk uzn

Üye
Turkcell t20 kullanıyorum 3 cu msj dan sonra bendede mms oluyor

mertekin34

mertekin34

Üye
2. yada 3. sms derken arka arkaya atılan mesajları mı diyorsunuz ? Ben hiç böyle bir durum yaşamadım.Yani arka arkaya mesaj atıyorum ama ayrı ayrı gidiyor. :)

mqeen

mqeen

Üye
Galaxy s3 kullanıcısıyım bende de aynı sorun vardı markette Go Sms Pro var onu indir istediğin kadar karakter yaz bi sınır yok.
Ayrıca samsung un sms programından daha güzel ve daha şık :)

mertcan01

mertcan01

Üye
Go sms proyu kurdum ancak cok sarj harciyar gibi geldi bana. Kullanan arkadaşlar bilgileri paylasirsa sevinirim

messevim

messevim

Üye

Üst Alt