Kısa Mesaj gelince ufak önizleme ayarlamak mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Kısa Mesaj gelince ufak önizleme ayarlamak mümkün mü?
Bazı Nokia telefonlarda (mesela 6500) kısa mesaj gelince ekranda gönderen vs bilgileri oluyor. Hani gönderen bilgisi ve mesajın bir kısmı gibi bi görüntü ayarlamak mümkün mü? OVI Store'de bi program var "SMS Önizleme" adında ama o sadec yatay ekran gibi gösteriyor ve benim kasdettiğim telefonun orjinalindeki gibi 1 Mesaj Alındı kısmının daha görsel şekilde olması... Bu konuda bilgisi olan var mı?

Telefon: Nokia C6

laveled

laveled

Üye
buyruun

--------------- Ekleme ---------------

bundan başka yok bildiğim kadarıyla

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
buyruun

--------------- Ekleme ---------------

bundan başka yok bildiğim kadarıyla
O da dediğim gibi sadece yatay ekranmış gibi gösteriyo. Mesajın yarısı yok :D

marsoy

marsoy

Üye
oviden nunlock programını indir dediğin o iphone tarzı

maktama

maktama

Üye
Killer mobile advanced sms... Bir çok eztra özelliğinin yanısıra(mesajları txt dosyası gibi yedekleme, belirlene zamanda mesaj atma falan gibi) sizin dediiniz gibi mesaj önizlemesi de olduğunu okumuştum, ama kullanmaya fırsatım olmadı.
İsterseniz bir deneyin, işte link:

Not: programı ta.m kullanabilmeniz için ya sertifikalamalı ya da telefonunuz hackli olmalı, sağlıklı ve hızlı bir kullanım için telefon hafızasına kurmanızı öneririm, hafıza kartına da kuruluyor tabiki.
not2: telefon açıldığında otomatik başlaması için ayarlarından gerekli seçeneği işaretleyin, program ingilizcedir.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Killer mobile advanced sms... Bir çok eztra özelliğinin yanısıra(mesajları txt dosyası gibi yedekleme, belirlene zamanda mesaj atma falan gibi) sizin dediiniz gibi mesaj önizlemesi de olduğunu okumuştum, ama kullanmaya fırsatım olmadı.
İsterseniz bir deneyin, işte link:

Not: programı ta.m kullanabilmeniz için ya sertifikalamalı ya da telefonunuz hackli olmalı, sağlıklı ve hızlı bir kullanım için telefon hafızasına kurmanızı öneririm, hafıza kartına da kuruluyor tabiki.
not2: telefon açıldığında otomatik başlaması için ayarlarından gerekli seçeneği işaretleyin, program ingilizcedir.
İlginiz için teşekkürler. YÜkedim programı ancak o sadece mesaj gelince mesajı direk açıyor kendi programıyla. Yani benim dediğim gibi ana ekranda ufak pencere olarak göstermiyor. Bir de en önemlisi rogram süreli arka planda çalışmak zorunda! Böyle birşey olmamalı...

maktama

maktama

Üye
İlginiz için teşekkürler. YÜkedim programı ancak o sadece mesaj gelince mesajı direk açıyor kendi programıyla. Yani benim dediğim gibi ana ekranda ufak pencere olarak göstermiyor. Bir de en önemlisi rogram süreli arka planda çalışmak zorunda! Böyle birşey olmamalı...
ayarlarında direkt açmadan da ana ekranda göstermesi için birşeyler olmalı diye biliyorum ama emin değilim.
Ve evet, arkaplanda çalışmak zorunda zira başlıbaşına bir sms programıdır.

skamber

Üye
i-sms o işi yapıyor bildğim kadarı ile ...

SilentOne

SilentOne

Üye
aman ne gerek var yha mormal sms yetiyo yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt