Kırmızı şeritli+arama butonu avkon2 edit by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kırmızı şeritli+arama butonu avkon2 edit by najanaja
xplore ile zipten çıkan klasörü modu uyguladığınız hafızaya atın

Ekli dosyalar

arslanla

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Theme-fx de çalışmadı...

konuda yer alan resimdeki an altta kırmızı arama butonunun yanındaki extra buttons mu acaba ?

diğer bir sorumda yine aynı konuda yer alan resimdeki bildirimler ve toggle linklerini verebilir misin ?

kopyala yapıştır yaptım k.bakma

Konu Sahibi

1] http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ess-apps-v2-51-0-s-1-s-3-unsigned-685230.html

2] [Belle Refresh] Bildirimler Widgeti by SymbianHacker - Sayfa 2

3] [Şeffaf widget] transparent black toggle karma [mif] edit by yaren_dede - Sayfa 4

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Theme-fx de çalışmadı...

dostum konuya baktım ilgili yere indirdiğin zipi at sonra değiştir

noss_bar

Emekli Yönetici
zipin isminde türkçe karakter olmayacak ? ? ? ? ? o kadar da yazdım konuya yaren dede

Tepkiler: yaren_dede

erhanred

Üye
belle refresh de çalışırmı

noss_bar

Emekli Yönetici
dostum konuya baktım ama o program için düşünmedim upload ederken bundan sonra onuda göz önüne alırım

Teşekkür ederim Theme fx kolaylık için bire bir uygulama. biraz avkon2 modu topla özellikle
yaren_dede ve tempestshine
nin avkon2 ve efektlerini indirip indirpi arşiv yapın Theme fx e atın girin uygulamaya seçip seçip kullanın yenilerini ekleyin. Uğraşmayın dosya atma işlemleri ile.

Konu Sahibi

benim konudakiler hepsi dosya yolu düzenlenmiş, sadece zipi ilgili yere atmak kalıyor tabi harf uyumu yoksa oda üyelere kalıyor artık isimleri düzenliyecekler

najanaja

Üye
bu sefer olmuş bundan sonra arama ikonuda düzenleriz artık ama şekil yapamıyoz işte sadece renkleriyle oynayacaz artık

- - - Eklendi - - -

bence başlığıda deiştir ekte kırmızı şeritli diyo başlıkta red şeritli yarı gavurca yarı tr olmuş garip geliyo red strip olabilir

noss_bar

Emekli Yönetici
sadece renk mi olur mu tam değişiklik yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...