Kırmızı şeritli+arama butonu avkon2 edit by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı şeritli+arama butonu avkon2 edit by najanaja
xplore ile zipten çıkan klasörü modu uyguladığınız hafızaya atın

Ekli dosyalar

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Theme-fx de çalışmadı...

asrabi

asrabi

Üye
Teşekkürler :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

mah23442344

Üye
konuda yer alan resimdeki an altta kırmızı arama butonunun yanındaki extra buttons mu acaba ?

diğer bir sorumda yine aynı konuda yer alan resimdeki bildirimler ve toggle linklerini verebilir misin ?

kopyala yapıştır yaptım k.bakma :D :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konuda yer alan resimdeki an altta kırmızı arama butonunun yanındaki extra buttons mu acaba ?

diğer bir sorumda yine aynı konuda yer alan resimdeki bildirimler ve toggle linklerini verebilir misin ?

kopyala yapıştır yaptım k.bakma :D :D

1] http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ess-apps-v2-51-0-s-1-s-3-unsigned-685230.html

2] [Belle Refresh] Bildirimler Widgeti by SymbianHacker - Sayfa 2

3] [Şeffaf widget] transparent black toggle karma [mif] edit by yaren_dede - Sayfa 4

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Theme-fx de çalışmadı...

dostum konuya baktım ilgili yere indirdiğin zipi at sonra değiştir

tempestshine

tempestshine

Üye
harika olmuş.:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
zipin isminde türkçe karakter olmayacak ? ? ? ? ? o kadar da yazdım konuya yaren dede :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

erhanred

Üye
belle refresh de çalışırmı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
dostum konuya baktım ama o program için düşünmedim upload ederken bundan sonra onuda göz önüne alırım :oke:

Teşekkür ederim Theme fx kolaylık için bire bir uygulama. biraz avkon2 modu topla özellikle
yaren_dede ve tempestshine
nin avkon2 ve efektlerini indirip indirpi arşiv yapın Theme fx e atın girin uygulamaya seçip seçip kullanın yenilerini ekleyin. Uğraşmayın dosya atma işlemleri ile.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dostum konuya baktım ama o program için düşünmedim upload ederken bundan sonra onuda göz önüne alırım :oke:

Teşekkür ederim Theme fx kolaylık için bire bir uygulama. biraz avkon2 modu topla özellikle
yaren_dede ve tempestshine
nin avkon2 ve efektlerini indirip indirpi arşiv yapın Theme fx e atın girin uygulamaya seçip seçip kullanın yenilerini ekleyin. Uğraşmayın dosya atma işlemleri ile.

benim konudakiler hepsi dosya yolu düzenlenmiş, sadece zipi ilgili yere atmak kalıyor tabi harf uyumu yoksa oda üyelere kalıyor artık isimleri düzenliyecekler

najanaja

najanaja

Üye
bu sefer olmuş :) bundan sonra arama ikonuda düzenleriz artık ama şekil yapamıyoz işte sadece renkleriyle oynayacaz artık :)

- - - Eklendi - - -

bence başlığıda deiştir :) ekte kırmızı şeritli diyo başlıkta red şeritli yarı gavurca yarı tr olmuş garip geliyo :) red strip olabilir :)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sadece renk mi olur mu tam değişiklik yapılır

Corby-700

Corby-700

Üye
Teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
bunun mavisi yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt