Kırmızı kart şoku!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı kart şoku!

Galatasaray ile Beşiktaş ile oynanan mücadelenin 61. dakikasında Felipe Melo oyundan atıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 61. dakikasında Felipe Melo direkt kırmızı kart gördü. Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'a 'tükürdüğü iddiasıyla' hakem Tolga Özkalfa tarafından kırmızı kart gösterilen Brezilyalı futbolcu, kararın ardından hem yan hakeme hem de orta hakeme itirazda bulundu.

Özkalfa'nın kararının ardından sahayı terkeden Melo'ya Fatih Terim de tepki gösterdi ve Brezilyalı futbolcuya direkt soyunma odasına gitmesini söyledi. Terim'i uyarılarını dikkate almayan Melo, Beşiktaşlı futbolcular ile söz düellosuna devam etti.

Hakem Tolga Özkalfa'nın raporunda "Felipe Melo, Oğuzhan Özyakup'a tükürdü" şeklinde bir ifade yer alırsa; Brezilyalı futbolcu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 42. maddesine göre 4 ile 6 maç arasında men cezası alacak.

Öte yandan Felipe Melo, mikro blog sitesi twitter aracılığıyla kendini savundu. İşte Melo'nun sözleri:

"Ben kimseye tükürmedim, tanrı şahidim olsun ki kimseye tükürmedim. Kameraya yüz kere daha yaklaştırıp, fotoğrafı yüz kere daha büyütseniz de ben kimseye tükürmedim. Olanlar dolayısıyla çok üzgünüm ama benim bir şey yapmadığım kanıtlanacak."

m542tf

m542tf

Üye
izleyenler tükürdü mü?

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Tükrük çıkardı tükürseydi.:D tükrük filan yok ortada :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tükürme hareketi yok ben maçı izledim ama iyi oldu şimdi tahkim kurulu fenerli futbolcuya yaptığı torpili yapacak mı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tükürdü ve kırmızıyı gördü bu kadar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
meirelessin yaptıgı hareketin aynısı kopyala yapıştır ona tükürmedi diyenler buna tükürdü diyemez

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yav şu konudaki 2. resme bi bakın bi melo burda dudaklarını keyften mi yapıyo işte şu suratın halinden belliki tükürüyo tükürük denen sıvının ağzından çıkığ çıkmadığı o kadar önemli değil bence işte

semihguney

semihguney

Üye
el hareketi yapan meireles masumdur , ağzından tükürük çıkmayan adam suçludur , bu mu yani ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:nono:

m542tf

m542tf

Üye
pozisyonu izlemedim ama olayı meirelese bağlayanlara acıyorum.

benighted

benighted

Üye
Allah'ın sopası yok işte şimdi de Adnan Öztürk nadıl bir açıklama yapacak Gs Ts yönetim kurulları nasıl açıklamalar yapacak .

Mert

Mert

Üye
Olay gerçekleştikten sonra çevresindeki oyuncular aynanda reaksiyon veriyorlar. O kadar senkronize olmayı o sırada planladıklarını zannetmiyorum.

PixelWolf

Üye
kar tanesini tükürük sanmış herhalde :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt