şu 808'i de bir ben göremedim :off:
OttomaN TigeR Üye crazy_oruc' Alıntı: bence ilk zamanlarda 1.700 den aşağıya inmez o kadar olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum. - - - Eklendi - - - kullanıcıadları' Alıntı: Tepe cihazı olacağı için ben 1900 ile 2200 TL arasında bekliyorum.Tabi sadece tahminim.İnşallah olabildiğince ucuz olur tabi Genişletmek için tıkla ... Ben de hemen hemen bu aralıklarda bekliyorum ama daha düşük olursa da iyi olur tabi.
crazy_oruc' Alıntı: bence ilk zamanlarda 1.700 den aşağıya inmez o kadar olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum. - - - Eklendi - - - kullanıcıadları' Alıntı: Tepe cihazı olacağı için ben 1900 ile 2200 TL arasında bekliyorum.Tabi sadece tahminim.İnşallah olabildiğince ucuz olur tabi Genişletmek için tıkla ... Ben de hemen hemen bu aralıklarda bekliyorum ama daha düşük olursa da iyi olur tabi.
papakudioflu Emekli Yönetici avrupa fiyati maksimum 600€ civarinda olur abd de 800$ vergileri hesaplayip ortalama bir fiyat bulabilirsin gokcen
avrupa fiyati maksimum 600€ civarinda olur abd de 800$ vergileri hesaplayip ortalama bir fiyat bulabilirsin gokcen
kullanıcıadları Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum. - - - Eklendi - - - Ben de hemen hemen bu aralıklarda bekliyorum ama daha düşük olursa da iyi olur tabi. Genişletmek için tıkla ... MrCommanDTr' Alıntı: 1849 Tl olacak demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Nedenki ? - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: avrupa fiyati maksimum 600€ civarinda olur abd de 800$ vergileri hesaplayip ortalama bir fiyat bulabilirsin gokcen Genişletmek için tıkla ... Galaxy SIII 600-700$ gibi bir fiyattan satılıyor.Eğer öyleyse bu cihaz biraz fazla pahalı olmaz mı ? 2200-2300 gibi bir şey olur bu durumda
OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum. - - - Eklendi - - - Ben de hemen hemen bu aralıklarda bekliyorum ama daha düşük olursa da iyi olur tabi. Genişletmek için tıkla ... MrCommanDTr' Alıntı: 1849 Tl olacak demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Nedenki ? - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: avrupa fiyati maksimum 600€ civarinda olur abd de 800$ vergileri hesaplayip ortalama bir fiyat bulabilirsin gokcen Genişletmek için tıkla ... Galaxy SIII 600-700$ gibi bir fiyattan satılıyor.Eğer öyleyse bu cihaz biraz fazla pahalı olmaz mı ? 2200-2300 gibi bir şey olur bu durumda
kullanıcıadları Üye FirstPioneer' Alıntı: Ah benim güzel konum ne olmuş Genişletmek için tıkla ... Baba yüreği tabi
FirstPioneer Üye Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: Baba yüreği tabi Genişletmek için tıkla ... 808 konusuna dönersek Fitayı Nokia shoplarda tam 1499
kullanıcıadları' Alıntı: Baba yüreği tabi Genişletmek için tıkla ... 808 konusuna dönersek Fitayı Nokia shoplarda tam 1499