Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Lumiaların tasarımı nasıl olacak merakla bekliyorum N9 ve Lumialardan sonra tasarımdan beklentim çok çok üst düzeyde
Yine şaşırtırlar büyük ihtimalle Can'ım, tasarım söz konusu oldu mu Nokia'nın eline su dökemezler. Adamlar bu işi iyi biliyor...

Tepkiler: kullanıcıadları
Wp8 yüklenme olayını Nokia istese Microsoft izin vermez.Ayrıca teknik açıdanda neredeyse imkansız daha ilk nesil Lumia'lara getiremezken.

Tasarım konusunda benim beklentilerimde çok büyük.Hepsi o N9-Lumia 800/900 tasarımı yüzünden

Tepkiler: OttomaN TigeR

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bekleyip göreceğiz artık.

- - - Eklendi - - -

Can top sende...

Abi bence de keskin hatlar olması daha iyi ya

- - - Eklendi - - -

Nokia nın Microsoft tan izin alma ihtiyacı yok çünkü sistemin lisans ücretini ödeyip aldığından kullanım hakkı zaten mevcut. İlk nesil Lumialarda çekirdek değişeceğinden alamıyorlar he ilk nesil cihazların bootloaderı açılsa yüklenebilir mi bana yüklenebilir gibi geliyor ,piyasada bootloaderı açık çok sayıda lumia800 var custom rom olarak wp8 i alacaklarından ben eminim bekleyip görelim bakalım neler olacak.

Microsoft ile Nokia'nın olayı bildiğin gibi sadece lisansı ödeyip kullanma olayı değil.MeeGo'yu Symbian'ı bırakmasının sebebi olan Microsoft 808 gibi bir telefona 2 sistem birden kullandırıp -ki bir tanesi Lumia 900'ün bile alamayacağı Wp8- Sadece Wp8'li telefonların satışlarını engellemez.Eğer 1 telefona 2 sistemi birden kendi arzusu ile koyarsa Nokia insanlar hep isteyecektir ve bu Microsoft'un istediği birbirlerine bağlı kalma olayını yok edecektir.Custom rom olayını ise zaman gösterecek bakalım

- - - Eklendi - - -

Ataları o saygı göstermek lazım

Her yorumumda bu tepkileri almamak için N9-Lumia 800/900 tasarımı yazarım 1 kere yazmadım onada sen denk geldin helal olsun

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Zaten biz de işin teoriğini konuşuyoruz yoksa pratikte böyle birşey olmayacağını herkes biliyor

- - - Eklendi - - -

Her yorumumda bu tepkileri almamak için N9-Lumia 800/900 tasarımı yazarım 1 kere yazmadım onada sen denk geldin helal olsun

Espri yapıyorum yahu

Zaten biz de işin teoriğini konuşuyoruz yoksa pratikte böyle birşey olmayacağını herkes biliyor

- - - Eklendi - - -

Espri yapıyorum yahu

Farkındayım zaten.Kağıt üstünde mümkün olabilir dediğin gibi ama iş icraata dönüşünce yatar o iş.

Biliyorum o yüzden tepki vermedim

Peki tahminen wp8 pureview'li bir cihaz için ne fiyat biçerler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...