crazy_oruc
Üye
Nokia kamera konusunda yeni bir atağa yine girebilir,onun hazırlıklarını yapıyorlar zaten
Zannetmiyorum.Wp8 li telefonlar 41 mp sensörü koymayacaklar bence..Çünkü ince olacak sanırım kameraları.O sensörü koyarlarsa gördüğümüz gibi 808 deki kalın kamera ortaya çıkar..Wp8 li cihazlar 12 mp olur Pureview teknolojisi kullanılarak 808 e yakın çekimler elde eder gibime geliyor.808 kamerasından daha iyi bir kamera şu an için bana mümkün gelmiyor.tamam atakta da kafamı karıştıran bir soru var. Yeni wp8li lumialara koyacağı kamera bu atağa örnek mi. Örnekse 808den iyi mi. Iyiyse o boyut bir telefona nasıl sığdırmayı planlıyorlar. Yeni wp8li lumialara koyamayacaklarsa bu kamerayı başka bir işletim sistemli telefona mi koyacaklar.(bu işletim sistemi belle de olabilir sonuçta destek 2016ya kadar devam edecek)
bunu yazarken anladım ki kafamı karıştıran birçok konu varmış
Zannetmiyorum.Wp8 li telefonlar 41 mp sensörü koymayacaklar bence..Çünkü ince olacak sanırım kameraları.O sensörü koyarlarsa gördüğümüz gibi 808 deki kalın kamera ortaya çıkar..Wp8 li cihazlar 12 mp olur Pureview teknolojisi kullanılarak 808 e yakın çekimler elde eder gibime geliyor.808 kamerasından daha iyi bir kamera şu an için bana mümkün gelmiyor.
Ağzına sağlık.
senin derdin ne arkadaş gelip gidip symbian telefonları kötülüyorsun. Samsung yada google sana para mi veriyor ? ne çıkarın var bu işte ?
Beğenmediğin telefon bölümünde gelip ikide bir ortalığı kızıştıracak yorumlar yapıp durma. Ajan mısın pravakatör müsün nesin ?
İnşallah...Wp8 li cihazların kamerası 808 den iyi olmayacak ama yakın olacak. 12 mp sensöre purewiev yazılım uygulayacaklar sensör daha ufak olacak
N9'u aldın mı? Yeni fark ettim.
N9'u aldın mı? Yeni fark ettim.
En geç pazartesi elimde abim
Tanıtım videosu bekliyoruz abim
En geç pazartesi elimde abim
O zaman hayırlı olsun diyelim mi?
Tanıtım videosu bekliyoruz abimMaxiCep'e özel
İyi fikir
Tanıtım videosu bekliyoruz abimMaxiCep'e özel
Hayırlı olsun öyleyse kardeşim güle güle ağzının tadı ile kullan inşallah.Diyelim abim diyelim inşallah
İyi fikir
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun öyleyse kardeşim güle güle ağzının tadı ile kullan inşallah.
Sağol abimİyi fikir
Yok canım eve gelir kutuya koyarsın baştan çıkarır gibi yaparsın olmaz mı
inşallah abi kutudan çıkış videosu da yapmak istiyorum ama telefonu alıp direk işe gideceğim için o kısım yatabilir
Sağlık olsun kardeşim inşallah başka bir modele...
inşallah abi kutudan çıkış videosu da yapmak istiyorum ama telefonu alıp direk işe gideceğim için o kısım yatabilir
Sağol abim
- - - Eklendi - - -
Sağlık olsun kardeşim inşallah başka bir modele...
deja vu... (iyi fikir )
Hadi bakalım kuzum sabırsızlıkla bekliyoruz
Aaa olmaz burda abilerime kardeşlerime yalancılık edemem şimdidur bakalım kafamda bişey var ayarlayabilirsem halledicem kutudan çıkışını da
deja vu... (iyi fikir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?