Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslina bakarsaniz yapilan arastirmalarda akilli telefon kullanicilarinin secimlerinde daha bilincli hareket etmeye başladiklari gorulmuş. Telefon alirken onceliklerde şarz suresi,kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu,internet performansi gibi kriterler artik daha fazla on plana cikmaya başlamiş.

Daha önce bunlara dikkat etmiş olsaydım, şuan cealtısıfırbir kullanıyor olmazdım abi.

Bence yine çok kaliteli kameralar gelecek ama bunun kadar yapmazlar diye düşünüyorum.Daha küçük bir mercek ile benzer performans sağlayan -tabi biraz daha kötü- bir telefon yaparlar ki bir yandan azda olsa bu telefonda satılsın.Tabi bu sadece benim görüşüm

MasteLaa

Üye
purewiev li telefonlarin ona yakin performans gosterecegino dusunuyorum

bence de öyle. Pureview teknolojisi lumia telefonlarla devam edecek gibi gözüküyor. 808 kadar kaliteli olamaz kamerası çünkü o telefonlar ince yapıya sahip. Kamera bakımından yakın zamanda 808den iyi telefon çıkmaz nokia tarafından. Fakat donanım ve işlemci bakımından wp8 ile yükselmesini bekliyoruz nokianın

Wp8 ile yükselecek zaten yükselmek zorunda

wp8'li cihazlara 12 mp koysa bile harika olur bence...

1500 lira asla vermem kamerafona donanım olarak çok zayıf işletim sistemi desen iğrenç ötesi

senin derdin ne arkadaş gelip gidip symbian telefonları kötülüyorsun. Samsung yada google sana para mi veriyor ? ne çıkarın var bu işte ?
Beğenmediğin telefon bölümünde gelip ikide bir ortalığı kızıştıracak yorumlar yapıp durma. Ajan mısın pravakatör müsün nesin ?

Tepkiler: OttomaN TigeR
Belle uygulama dışında hiç te kötü bi sistem değil

Nokia kamera konusunda yeni bir atağa yine girebilir,onun hazırlıklarını yapıyorlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...