Kırılan N8 e çözüm :S

Sponsorlu Bağlantılar

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
komple kasa yenilenmiş bir şekilde geri aldım telefonumu tamamen garantiden karşılandı...
pr1.1 ide yüklemişler 1 haftadır kullanıyorum haber veriyim dedim..:d:

berkayevs4

berkayevs4

Üye
komple kasa yenilenmiş bir şekilde geri aldım telefonumu tamamen garantiden karşılandı...
senin adına sevindim :))

AYNA

AYNA

Üye
Benim içim cız ettim telefonu öyle görünce ya :S
geçmiş olsun kardeş..

atmaca508

atmaca508

Üye
ben o yüzden alırken kasko yaptırdım 1 sene kasko 3 yıl garantili

ceylan2727

Üye
Arkadaşlar benimde n8 in alt kapağının sekmanları kırıldı vidaların geçtiği yer gaziantebi alt üst ettim bulamadım eğer bu malzemeyi bulabileceğim yer varsa bana haber versin lütfen..0532 247 80 90 ödemeli arayın.

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞIM HANGİ SERVİSTE YAPTIRDIĞINI BANADA SÖYLERMİSİN BENİMDE ALT KAPAK KIRILDI BURADA YAPTIRAMADIM.BURDAKİ SERVİS ZIRVALAYIP DURDU BENDE KIZDIM ÇIKTIM YAPTIRMADAN YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BU SİTEYE İLK DEFA GİRDİM BANA MAİL ATARSAN ÇOK SEVİNİRİ[email protected]

aras248

aras248

Üye

off tam 1 ay sürmüş..bende geçici bir çözüm buldum silikon kılıf taktım.versemmi diye düşünüyorum

webplayer

webplayer

Üye
önce deskteki bayan arkadaşa güler yüzlü bi şekilde bakın telefonuma ne oldu die gösterdim.. üzüldü fakat böyle bir şey garanti kapsamına girmez dedi..
bende
''hanfendi şöyle bir telefona bakın dedim bir tane çizik veya ezilme göremessiniz böyle bişey nasıl kullanıcı hatası olabilir içerden vidanın takıldıgı yer kırılmış işte nasıl kırılır anlamıyorum dedim''
cewap telefondakiyle aynı oldu ; isterseniz komple kasası degişebilir tek parça degişimi yok tabii ücreti karşılıgında ve cihaz garantiden cıkar dedi..
size hayatta yaptırmam o zaman dedim :) oda yinede bi soralım degip içeri müdüre gönderdi
giden eleman hemen geldi '' Garanti kapsamında servise gönderilsin '' dedi.. rahat bir nefes aldım..

formda COS: Kozmatik Problemi (Genel) Alt panel cıkmış ... olarak yazılmış..
4 gün oldu vereli daha beklemedeyim fakat
N8 leri diger cihazlara nazaran daha hızlı geri aldıklarını belirtti... bir önceligi varmış görücez bakalım..

Bilgi için teşekkür ederim, ayrıca hayırlı olsun şanslısın :)

seko14

seko14

Üye
aynı soun bendede var.. telefon düştü ve kırıldı aynı yerden.. şuan garantide nrdeyse 2 hafta oldu.. ücretsiz garanti kapsamında yapılıo... öle bi durumda parça aramayın 1 ay sabredin garantiye gönderin derim..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun iyi forumlar...

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar garanti de ücretli yaptırdığınız tüm işlemler garanti dışı kalmanızı önler ayrıca sıvı temas harici pek cok dusme cizilme gibi kapak degisimleri ucretsiz olarak yapılmaktadır. Sadece birey olarak degilde tanıdıgınız bir telefoncu aracıyla garantiye gonderirseniz işlemleriniz genellikle ücretsiz olarak yapılmaktadır. Bu yüzden bir kac sorun cıktıgında cihazınızda garanti dısında baska yere yaptırmayın en azından cihazınız yuksek meblag degerinde ise yaptırmayın yazık olur. Biz telefon dukkanında her hafta bu gibi bir suru cihaz gonderiyoruz.Sizlerde garantiye gondertin bir telefoncu aracılıgı ile işleriniz yapılır ucretsiz boylece

seko14

seko14

Üye
aynı durum benmde başıma gelmişti... aldığım yere gittim ve garantiye gönderdiler... 15 gün içinde yapılmış olarak geldi ve ücretsiz tabiki.. geçenlerde yine aynı yerden kırıldı ... şimdi tekrar gönderdim ... şu an beklemedyim.. bakalım bu defa ücret talep edecekler mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ayni benimki gibi bakalim onumuzdeki hafta gelicek garanti karsiliycakmi yoksa ucretmi cikicak belli olur.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
benim kulaklık girişi kırıldı garantiye gönderdim üst kapak komple değiştirdiler ücretsiz garanti kapsamında sadece kulaklık çerçevesi olan siyah tabaka değil üst kapak değiştirildi...

u_cosar

u_cosar

Üye
geçmiş olsun kardeş

Türe

Türe

Üye

arkadaşlar talihsiz bir yere düşme sonucu oluşan durum resimdeki gibidir herhangi bir fonksiyonda bir aksama yok düzgün çalışıyor..
cihaz kvk garantili ne yapmamı önerirsiniz :S

Hacı Sen telefonu nasıl bu hale getirdin yahu :ehe

seko14

seko14

Üye
arkadaşlar.. aynı yerden kırılan telefon 2.kez garantiye gitti ve garanti kapsamında ücretsiz olarak onarıldı... sıkıntı yok .. garantiden şaşmamak en iyisi...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Benimde ayni terden kirildi 30 gunun sonunda sifir bir N8 verdiler ucretsiz.
Halbuki ilk goturdumde kullanici hatasi dediler ucretli diye uyardilar bende tamam dedim ama karli ben ciktim.
Tam 1 sene kullandim ve tekrardan sifir telefon sahibi oldum.
Bir yonden degil cok yonden faydasi oldu giden tele attim flashin hatti hesabi yoktu gunde belki 20 den fazla flash atiyordum ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt